Secrete de cuplu – cine minte mai mult în privinţa cheltuielilor?

Aproximativ patru din zece femei - 37% - nu le dezvăluie partenerilor lor sumele reale pe care le-au cheltuit pe haine sau pe încălţăminte, iar dintre acestea numai 9 procente declară că se simt vinovate din această cauză, potrivit unui sondaj britanic.
  • Publicat:
Secrete de cuplu - cine minte mai mult în privinţa cheltuielilor?

Aproximativ patru din zece femei – 37% – nu le dezvăluie partenerilor lor sumele reale pe care le-au cheltuit pe haine sau pe încălţăminte, iar dintre acestea numai 9 procente declară că se simt vinovate din această cauză, potrivit unui sondaj britanic.

La el au participat 1.363 de adulţi implicaţi în relaţii. Şi bărbaţii au secrete când vine vorba despre banii pe care i-au cheltuit, însă de data aceasta pentru gadget-uri.

Acelaşi sondaj mai arată că bărbaţii reduc sumele spuse partenerelor după o sesiune de cumpărături, cu aproximativ 110 euro, în timp ce femeile scad cam 70 de euro din preţul real.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”