Scarlett Johansson: „Scenele sexuale sunt eliberatoare!”

Actriţa americană Scarlett Johansson a dezvăluit într-un interviu recent faptul că scenele sexuale reprezintă pentru ea o "provocare", dar ele sunt şi "eliberatoare", informează contactmusic.com, citat de Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Scarlett Johansson:

Actriţa americană Scarlett Johansson a dezvăluit într-un interviu recent faptul că scenele sexuale reprezintă pentru ea o „provocare”, dar ele sunt şi „eliberatoare”, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.

Vedeta americană crede că scenele în care trebuie să facă dragoste cu partenerul ei de pe marele ecran reprezintă o „provocare”, pentru că necesită foarte multă concentrare şi energie, iar ei îi place să renunţe la inhibiţii atunci când are de interpretat un personaj sexy.

„Trebuie să renunţi complet la a-i judeca pe ceilalţi, iar acest lucru poate fi eliberator. Este o provocare. Trebuie să rămâi ancorat în acel moment”, a declarat actriţa.

În ciuda faptului că are un fizic de invidiat, Scarlett Johansson, care are o fiică în vârstă de două luni, Rose, cu soţul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac, este de părere că trupul ei „nu este remarcabil”, iar ea nu se consideră deloc o femeie sexy.

„Am un trup OK. Nu aş spune că el este deosebit de remarcabil. Nu-mi plac coapsele mele, partea lor de mijloc”, a dezvăluit actriţa în emisiunea de televiziune în care jurnalista Barbara Walters a anunţat Topul 10 al celor mai fascinanţi oameni din lume pe anul 2014.

Vorbind despre faptul că mulţi oameni o consideră o femeie sexy, vedeta a declarat: „Nu-mi pun niciodată o mască sexy pe chip, aşadar nu ştiu ce înseamnă să joci pentru a seduce”.

Actriţa, care a fost căsătorită în trecut cu actorul Ryan Reynolds, a vorbit şi despre viaţa ei personală, recunoscând că relaţiile de cuplu reprezintă o provocare.

Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, din 2008 până în 2011. Artista americană a avut apoi o relaţie de câteva luni cu actorul american Sean Penn.

Remarcându-se la vârsta de 14 ani, după ce a jucat alături de Robert Redford în filmul „Îmblânzitorul de cai”, Scarlett Johansson a colaborat apoi cu unii dintre cei mai talentaţi regizori din industrie, precum fraţii Joel şi Ethan Coen, Brian de Palma şi Christopher Nolan.

Succesul mondial obţinut de „Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in translation”, de Sofia Coppola, în 2003, i-a adus premiul BAFTA şi i-a relevat talentul artistic în faţa lumii întregi, ajutând-o să devină apoi „muza” lui Woody Allen, cu care a colaborat la filmele „Match Point”, „Bomba zilei/ Scoop” şi „Vicky Cristina Barcelona”.

A devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway „A View from a Bridge”.

S-a remarcat în pelicule precum „Fata cu cercel de perlă”, „Cântec de iubire”, „Jurnalul unei dădace” şi „Cealaltă moştenitoare Boleyn”.

În ultimii ani, actriţa americană a apărut şi în filme de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele „Răzbunătorii”/”The Avengers” şi „Iron Man 2”.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: