Sandra Bullock desemnată cea mai frumoasă femeie din lume pe 2015 de revista People

Actriţa americană Sandra Bullock a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume pe anul 2015, potrivit revistei People.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sandra Bullock desemnată cea mai frumoasă femeie din lume pe 2015 de revista People

Actriţa americană Sandra Bullock a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume pe anul 2015, potrivit revistei People, care a lansat miercuri un număr special dedicat, informează huffingtonpost.com, citata de Mediafax.

Vedeta hollywoodiană apare pe coperta acestui număr special al revistei People care a fost publicat miercuri. Editorii publicaţiei americane au promovat numărul anual prin publicarea pe platforma Instagram fotografii cu Sandra Bullock.

Pe aceeaşi listă se găsesc şi alte femei celebre din industria de divertisment, precum actriţa Jenna Dewan-Tatum, cântăreaţa Ariana Grande, actriţa transsexuală Laverne Cox, cântăreaţa Meghan Trainor şi modelul Gigi Hadid.

Sandra BullockFrumuseţea adevărată este tăcută. Mai ales în acest oraş, unde este foarte greu să nu spui: «Trebuie să arăt ca ea!»”, a declarat Sandra Bullock pentru revista People. „Nu aceasta este adevărata frumuseţe. Fii un om bun, fii o mamă bună, fă o treabă bună atunci când pregăteşti prânzul, permite cuiva să intre în faţa ta când stai la coadă, dacă acea persoană arată că se grăbeşte cu adevărat. Oamenii pe care eu îi consider cei mai frumoşi sunt aceia care nu încearcă să arate că sunt frumoşi„, a adăugat vedeta hollywoodiană.

Anul trecut, titlul de cea mai frumoasă femeie din lume i-a revenit actriţei Gwyneth Paltrow.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân