Să ne bucurăm de soare că destul am îndurat frigul!

De acum, vorba poetului, toate grijile noastre încep să se ducă odată cu topirea zăpezilor. Sau, măcar o parte din ele devin mai puţin apăsătoare. Eu ştiu cel puţin una: silueta!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Să ne bucurăm de soare că destul am îndurat frigul!
Să ne bucurăm de soare că destul am îndurat frigul!

După o iarnă ca în poveşti, cu omăt, sănii, nămeţi, câteva zile de vacanţă-surpriză şi şcoli închise, iată că răsar ghioceii şi verdeţurile sănătoase şi în balconul nostru!

De acum, vorba poetului, toate grijile noastre încep să se ducă odată cu topirea zăpezilor. Sau, măcar o parte din ele devin mai puţin apăsătoare. Eu ştiu cel puţin una: silueta! Odată cu sosirea primăverii şi expunerea la lumină mai puternică, metabolismul nostru se activează în favoarea arderilor şi iată cel mai prielnic moment de a slăbi, de a începe o dietă sănătoasă, scăpând şi ţesuturile de stresul toxinelor acumulate în sezonul rece.

Dacă însă nu avem astfel de griji şi silueta noastră a ieşit neschimbată din bătălia cu nămeţii, putem profita la maximum de vremea plăcută pentru a practica şi sportul outdoor. Avem câţiva aliaţi puternici împotriva răcelilor în farmacii, cum ar fi zincul, aminoacizii -acetilcisteina şi lizina care ne ajută să combatem în pripă infecţiile de orice fel, precum şi vechii noştri aliaţi de nădejde de pe tarabele cu fructe şi legume, bogaţi în antioxidanţi, vitaminele A, C şi E, precum şi beta-carotenul, precursorul vitaminei A.

Dacă totuşi sunteţi abonate la „căldurică” şi vântul de primăvară încă vă sperie, puteţi celebra sezonul „renaşterii” şi cu reînnoirea abonamentului la sala de fitness. Iar aici sper să vă convingă Andreea Esca cu noua ei siluetă pe care o menţine cu stoicism la dimensiuni de invidiat cu ajutorul mişcării.

După ce v-aţi răcorit în parc, la sală, cu ganterele sau la salteluţă, meritaţi să vă înfruptaţi şi din ceva reţete delicioase, dar light, cât mai trendy. Ne aruncă „mănuşa de bucătărie” experţii de la Masterchef, juriul delicios cu care vom redescoperi lifestyle-ul culinar. Pentru cele care se luptă din greu cu tentaţiile, pofticioasa e pe baricade, cu un reportaj din tainele culinare americane realizat şi „dezgustat” la faţa locului. Colega noastră Andra a fost la New York şi şi-a făcut plinul de informaţii „obeze”.

Vă doresc o primăvară de vis!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân