Sa curga valuri ciocolata…

ciocolata, sub toate formele ei (neagra, fierbinte sau cu lapte) scade riscul de boala de inima cu 37%, pe cel de infarct cu 29% si pe cel de diabet de tip 2 cu 31%.
  • Publicat:
Sa curga valuri ciocolata…
Sa curga valuri ciocolata…

…sustin rezultatele unor studii de amploare care s-au desfasurat pe un esantion mare de 100.000 de mii de persoane. De ce incurajeaza rasfatul?

Pentru ca ciocolata, sub toate formele ei (neagra, fierbinte sau cu lapte) scade riscul de boala de inima cu 37%, pe cel de infarct cu 29% si pe cel de diabet de tip 2 cu 31%. Nu va ganditi neaparat la branduri, ci la polifenolii din cacao, antioxidanti care reduc inflamatia din corp.

Astfel, tineti departe bolile cardiovasculare. Oricum, nu va amagiti ca dulcele favorit ar putea fi consumat fara restrictii. O patratica, doua pe zi sunt de ajuns. Iar silueta v-ar multumi cu siguranta daca v-ati rezuma la o cana de cacao calda cu lapte degresat si indulcitor.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân