S-a deschis Targul Denta! Vezi aici ce poti face pentru un zambet perfect!

La Romexpo, s-a deschis miercuri cea de-a doua editie a Targului Denta 2008.
  • Publicat:
S-a deschis Targul Denta! Vezi aici ce poti face pentru un zambet perfect!
S-a deschis Targul Denta! Vezi aici ce poti face pentru un zambet perfect!

La Romexpo, s-a deschis miercuri cea de-a doua editie a Targului Denta 2008. La targ, sunt prezente, cu ultimele noutati la capitolul stomatologie, peste 150 de firme din opt tari europene.

Medicii stomatologi vor sa ne convinga ca mersul la dentist nu mai reprezinta de ceva timp o problema. Mai mult decat atat, acestia spun ca au aparut tot felul de metode de tratament la domiciliu. De pilda, o crema pe care pacientii o pot folosi acasa pentru a preveni aparitia cariilor. Cu alte cuvinte, o putem folosi atunci cand observam o pata alba, mata, pe dinti.

Nici albitul dintilor nu mai poate fi facut doar in cabinetele stomatologice. Au aparut tot felul de metode care in sase saptamani duc la albirea dintilor. Daca pana nu demult albitul dintilor parea un moft pentru romani, acum acest lucru a devenit o procedura de rutina pentru cabinetele de stomatologie.

Metodele sunt tot mai variatre, de la simpla pasta de dinti, pana tratamentele realizate de medici.Targul propune si o noua metoda de implant dentar. Important de stiut este ca, in acest caz, refacerea atat a osului, cat si a gingiei se face in maximum patru luni. Ce-i drept, costa de doua ori mai mult decat un implant normal.

Targul Denta 2008 este deschis, la Romexpo, pana pe data de 22 noiembrie.

Urmareste filmul saptamanii recomandat de CSID: "Cum sa ramai fara prieteni"
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Impreuna invingem autismul
Impreuna invingem autismul
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”