Robbie Williams vine în România! Biletele s-au vândut în doar 11 minute

otrivit organizatorilor, în primele 11 minute de la punerea în vânzare a biletelor s-a epuizat pachetul de bilete cu preţ redus disponibile pentru comandă online, iar în primele 90 de minute s-au vândut 21.500 de tichete.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Robbie Williams vine în România! Biletele s-au vândut în doar 11 minute

Biletele pentru concertul pe care Robbie Williams îl va susţine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 17 iulie, s-au vândut în număr mare, stabilind un nou record în România, în primele 11 minute fiind achiziţionate tichetele promoţionale, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului.

Concertul pe care Robbie Williams îl va susţine la Bucureşti a fost anunţat  într-o conferinţă de presă de organizatorii evenimentului, Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.

Biletele au fost puse în vânzare marţi, la ora 16.00, fiind disponibile prin reţeaua Eventim (în magazinele Germanos) şi online, pe eventim.ro.

Potrivit organizatorilor, în primele 11 minute de la punerea în vânzare a biletelor s-a epuizat pachetul de bilete cu preţ redus disponibile pentru comandă online, iar în primele 90 de minute s-au vândut 21.500 de tichete.

Preţul biletelor diferă în funcţie de categorie, după cum a declarat Valentin Vasiloiu, reprezentant Eventim, la conferinţa de presă de marţi. În cazul tichetelor pentru normal circle există o perioadă promoţională de două săptămâni, în care acestea au preţul de 140 de lei (plus taxe, exclusiv în magazinele Germanos), urmând ca preţul acestora, fie după epuizare, fie după cele două săptămâni, să fie de 175 de lei (plus taxe). De asemenea, sunt puse în vânzare bilete la golden circle 430 de lei (plus taxe), diamond circle530 de lei (plus taxe) şi tribune VIP – 630 de lei (plus taxe).

Valentin Vasiloiu a precizat la conferinţa de presă de marţi că publicul a manifestat deja un interes foarte mare pentru acest eveniment şi că se aşteaptă la încasări foarte bune.

Prezent la eveniment, Marcel Avram a spus că au încercat să facă în aşa fel încât biletele să aibă preţuri accesibile pentru toată lumea.

De asemenea, acesta a menţionat că show-ul lui Robbie Williams este o producţie foarte scumpă şi a fost posibilă în România şi cu ajutorul sponsorilor.

„Unul dintre cei mai mari artişti ai vremurilor noastre vine la noi în ţară şi sperăm să avem vreme bună, de aceea am ales luna iulie. Să fim pozitivi şi să ne bucurăm de show”, a declarat Marcel Avram, la conferinţa de presă.

Organizatorii promit că show-ul de la Bucureşti al lui Robbie Williams va fi unul exploziv de artă şi muzică, în stilul caracteristic al starului.

Concertul face parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, „Let Me Entertain You”, pe care Robbie Williams îl susţine în 2015. Turneul „Let Me Entertain You” debutează pe 25 martie, la Madrid, şi va mai include show-uri în oraşe precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) şi Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte va include cele mai cunoscute şi de succes cântece ale lui Robbie Williams.

Robbie Williams, în vârstă de 41 de ani, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum „Angels” şi „Millennium” şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său „Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de „Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes „Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Artistul britanic şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, „Under the Radar Volume 1”, la începutul lunii decembrie 2014.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”