Remedii naturiste pentru problemele de sezon

Daca nu iti place sa te indopi cu pastile ori de cate ori simti ca te paste raceala, ai alternativa tratamentelor naturiste.
  • Publicat:
Remedii naturiste pentru problemele de sezon
Remedii naturiste pentru problemele de sezon

Daca nu iti place sa te indopi cu pastile ori de cate ori simti ca te paste raceala, ai alternativa tratamentelor naturiste. Nu cele din cutii frumos ambalate, care costa mai mult decat medicamentele obisnuite, ci vechile solutii ale bunicii, care stia foarte bine la ce foloseste tuica cu piper sau ceaiul de salcie.

Bronsita este una dintre cele mai frecvente si grave afectiuni ale sezonului rece. In popor se spune ca e de ajuns o ceapa mare taiata rondele, fiarta cu un pahar de vin rafinat, miere si ulei de floarea soarelui, pentru ca ea sa se vindece.

Nici leacurile pentru durerile de gat nu dau prea multe batai de cap, pentru ca se poate trata cu ingrediente care exista deja in mai toate dulapurile de bucatarie. Cat despre febra, un vechi tratament din Apuseni presupune o combinatie ciudata de ceapa… si sosete.

Musetelul e una dintre cele mai folosite plante in retetele traditionale – o solutie simpla, dar eficienta, pentru neplaceri mai putin grave.

Afla mai multe leacuri traditionale la bolile de sezon pe Clujeanul.ro
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân