Procedură şocantă pentru îndreptarea nasului – ai folosi aşa ceva?

Dacă eşti nemulţumită de felul în care arată nasul tău şi îţi este frică să apelezi la intervenţiile chirurgicale, specialiştii niponi au creat un gadget care te poate ajuta să îţi rezolvi problema. Însă nu te gândi că este un dispozitiv comun, pentru că aspectul său şi felul în care arată ar putea foarte uşor să îl sperie pe iubitul tău dacă te vede purtând aşa ceva acasă.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Procedură şocantă pentru îndreptarea nasului – ai folosi aşa ceva?

Dacă eşti nemulţumită de felul în care arată nasul tău şi îţi este frică să apelezi la intervenţiile chirurgicale, specialiştii niponi au creat un gadget care te poate ajuta să îţi rezolvi problema. Însă nu te gândi că este un dispozitiv comun, pentru că felul în care arată ar putea foarte uşor să îl sperie pe iubitul tău dacă te vede purtând aşa ceva acasă.

Creatorii susţin că este o alternativă mult mai ieftină decât chirurgia plastică (costă circa 30 de lire sterline) şi nici nu doare. Singura condiţie pentru ca dispozitivul să îşi facă efectul este să îl porţi zi de zi, timp de 20 de minute, iar asta va avea drept rezultat întărirea bazei nazale şi reducerea riscului de formare a ridurilor în zona respectivă.

Ce nu precizează ei însă este pe ce perioadă trebuie purtat aparatul Hana Twin Nose (hana – nas, tsun – a înfige), de unde tragem concluzia că ar trebui să îl purtăm o viaţă întreagă pentru ca efectele benefice să se menţină.
Invenţiile ciudate sunt o „specialitate” a japonezilor, ei lansând frecvent dispozitive-minune la preţuri mici, dar cu efecte nedovedite ştiinţific.

O astfel de creaţie este şi banda de silicon care se poartă pe faţă, în ideea de combatere a liniilor care se formează pe obraz în urma zâmbetelor.

Sursa: Dailymail.co.uk

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”