Prefero.ro by Oana Cuzino, un site e-commerce dedicat celor pentru care stilul de viaţă contează

Mediafax Group a lansat, luni, www.prefero.ro by Oana Cuzino, un site de comerţ online al grupului de media dedicat persoanelor care nu cunosc termenul de "compromis" atunci când vine vorba de stilul de viaţă, îngrijirea corporală sau de imaginea pe care o afişează în public.
Autor: Iulia Pocol
Prefero.ro by Oana Cuzino, un site e-commerce dedicat celor pentru care stilul de viaţă contează

Mediafax Group a lansat, luni, www.prefero.ro by Oana Cuzino, un site de comerţ online al grupului de media dedicat persoanelor care nu cunosc termenul de „compromis” atunci când vine vorba de stilul de viaţă, îngrijirea corporală sau de imaginea pe care o afişează în public.

www.prefero.ro by Oana Cuzino îşi doreşte să aducă la îndemâna tuturor celor interesaţi produse de cea mai bună calitate, considerate de nişă, sub forma unor pachete promoţionale. Acesta a fost şi conceptul proiectului, de a oferi seturi complete de produse, plecând de la cele dedicate stilului de viaţă sau îngrijirii corporale şi până la cele din sfera accesoriilor vestimentare de lux, la un preţ preferenţial, beneficiind totodată şi de posibilitatea achiziţiei în mod individual.

„Prefero.ro reprezintă un răspuns generat de dorinţa publicului CSID de a fi încontinuu informat asupra posibilităţilor de a accesa, în mod direct, diversele tipuri de produse şi servicii pe care noi le descoperim şi le explorăm în zona de sănătate, calitate a vieţii şi îngrijire superioară. De aproape 10 ani primim zilnic solicitări cu privire la facilitarea acestui acces, prin conţinutul bogat în informaţii de specialitate, în special al produselor media CSID. De aceea, alături de colegii mei de la Mediafax Group, ce deţin o experienţă vastă în ceea ce priveşte facilitarea comunicării online, am dat viaţă acestei platforme. Prefero.ro răspunde solicitărilor cititorilor noştri, interesaţi de stilul de viaţă, de produse speciale, cum sunt cele din zona bio sau a cosmeticelor de lux şi dornici să îşi răsfeţe simţurile. În plus, platforma Prefero.ro reprezintă o oportunitate şi pentru producătorii şi prestatorii de servicii speciale, de calitate, unele mai puţin cunoscute, considerate de nişă, să ajungă cât mai aproape de comunitatea noastră şi, în general, de publicul pretenţios”, a declarat Oana Cuzino.

„Noul proiect Prefero.ro este gândit special pentru cei care doresc să îşi impună un stil de viată sănătos, sofisticat şi elitist. Astfel, suntem gata să le prezentăm acestora, oferte de produse şi servicii special selectate, dar mai ales recomandate de către Oana Cuzino. Vom face acest lucru într-un mod dinamic, deoarece vom încerca să venim zilnic cu oferte noi, cu un preţ preferenţial şi într-o cantitate limitată”, a adăugat Matei Garici, Project Manager-ul Prefero.ro.