PlantExtrakt – 22 de ani de experienţă în gemoterapie, homeopatie şi fitoterapie

Anul acesta laboratoarele PlantExtrakt împlinesc 22 de ani de experienţă. Fabricate din plante proaspete, provenite în mare parte din culturi proprii, produsele PlantExtrakt îţi garantează calitatea şi eficienţa, sursele de materie primă fiind strict controlate.
  • Publicat:
PlantExtrakt - 22 de ani  de experienţă în gemoterapie, homeopatie şi fitoterapie

Anul acesta laboratoarele PlantExtrakt  împlinesc 22 de ani de experienţă. Fabricate din plante proaspete, provenite în mare parte din culturi proprii, produsele PlantExtrakt îţi garantează calitatea şi eficienţa, sursele de materie primă fiind strict controlate.

Folosind metode moderne de extracţie, se conservă profilul natural al compuşilor activi, produsul dobândind o valoare superioară pentru menţinerea sănătăţii.
PlantExtrakt se mândreşte cu furnizori de talie mondială din Germania, Elveţia, Franţa pentru ambalaje primare sau materie primă provenită din plante exotice. Prioritatea echipei este oferirea de produse naturale clienţilor, la preţuri accesibile, care să permită pacienţilor o utilizare repetată.

Este singurul producător român de medicamente homeopate, certificate GMP (certificare de standarde obligatorii în domeniul farmaceutic), iar în portofoliul PlanktExtrakt veţi putea găsi:

Diluţii Homeopate –  soluţii şi granule care acoperă nevoi ale pacienţilor cu afecţiuni tratate de medicul homeopat. Produsele sunt fabricate şi în serii mici pentru ca fiecărui pacient să-i poată fi prescrisă diluţia corespunzătoare. Mai mult, diluţiilespeciale, dificil de obţinut, se pot fabrica pe bază de comandă din partea medicului homeopat.

Tincturi mamă –fabricate după o metodă superioară de extracţie, respectând standardele farmaceutice şi Farmacopeea Homeopată Germană.

Macerate Glicerinice (Gemoterapie) – în formule unitare sau complexe, maceratele glicerinice fabricate la Laboratoarele PlantExtrakt sunt un experiment început acum mai bine de 15 ani, şi care îşi arată acum roadele: cu un numar de 68 de Macerate Glicerinice unitare şi 20 de formule complexe (Polygemma), această gamă de produse se află la graniţa dintre homeopatie şi fitoterapie, reunind beneficiile acestora.

Fitoterapice – o gama modernă de produse naturale, obţinute din surse controlate şi din plante proaspete

PlantExtrakt
Intră pe www.plantextrakt.ro pentru a descoperi toate aceste produse şi pentru a te informa corect.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030