Pink şi fiul ei de 3 ani, testaţi pozitiv de COVID-19. Ce spune artista despre recuperare

Pink a anunţat recent în social media că a fost testată pozitiv de coronavirus.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Pink şi fiul ei de 3 ani, testaţi pozitiv de COVID-19. Ce spune artista despre recuperare
FOTO: shutterstock / Pink şi fiul ei de 3 ani, testaţi pozitiv de COVID-19. Ce spune artista despre recuperare

Pink a anunţat pe social media că ea şi fiul ei au stat izolaţi câteva săptămâni, după ce au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus. În urmă cu câteva zile, artista şi fiul ei au repetat testul care, de data aceasta, a fost negativ.

Cântăreaţa în vârstă de 40 de ani a povestit că fiul ei Jameson, în vârstă de trei ani, a început să aibă simptome specifice în urmă cu două săptămâni, când oricum deja se aflau în casă. Pink mărturiseşte că s-a simţit tare norocoasă că medicul a putut veni pentru a-i testa fiul de coronvirus.

”Familia mea era deja autoizolată în casă şi am continuat să facem acest lucru în ultimele două săptămâni după instrucţiunile medicului nostru. În urmă cu doar câteva zile am fost testată din nou şi acum rezultatele au fost negative”, a povestit artista. ”Este un eşec absolut al guvernului că nu au făcut testarea accesibilă”, a scris artista într-un mesaj pe Twitter.

Cântăreaţa a accentuat faptul că testarea trebuie să fie disponibilă pentru ”a ne putea proteja copiii, familiile, prietenii şi comunităţile”. De asemenea, a adăugat că a făcut două donaţii de 1 milion de dolari şi 500.000 de dolari către Temple University Hospital Emergency Fund, respectiv City of Los Angeles Mayor’s Emergency Covid-19 Crisis Fund.

”Mulţumesc tuturor pentru profesionalism şi tuturor din întreaga lume care lucrează din greu pentru a-i proteja pe cei dragi nouă”, a scris artista.

Câştigătoarea a trei premii Grammy, Pink este de origine din Pennsylvania, iar mama ei a lucrat la Temple, spitalul pentru care artista a făcut donaţia de un milion de dolari. În prezent, cântăreaţa locuieşte în Los Angeles alături de soţul ei, Carey Hart, în vârstă de 44 de ani şi cei doi copii, Willow Sage Hart, în vârstă de 8 ani şi Jameson, în vârstă de trei ani.

Aşa cum bine ştim, coronavirusul nu ţine cont de poziţie socială, funcţie, avere. Nu are criterii, motiv pentru care multe dintre celebrităţi şi membri ai casei regale, de exemplu, au fost infectate cu COVID-19. Printre aceştia putem reaminti de Tom Hanks şi soţia lui, care s-au numărat printre primele vedete infectate cu noul coronavirus, iar mai târziu Prinţul Charles, în vârstă de 71 de ani, care a suferit simptome uşoare sau premierul britanic Boris Johnson.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”