Pictorial cu Andreea Marin Bănică în Tanzania

  • Publicat:
Pictorial cu Andreea Marin Bănică în Tanzania
Pictorial cu Andreea Marin Bănică în Tanzania

Revista The ONE prezintă, în numărul din iulie, un pictorial fashion inedit cu Andreea Marin Bănică, în Tanzania, care pune faţă în faţă două imagini diferite – Europa foarte "stilată" şi Africa masailor.

Andreea Marin Bănică a admis că cea mai mare provocare în realizarea pictorialului din Tanzania a reprezentat-o întâlnirea cu lumea Masailor, populaţie care îşi păstrează portul, podoabele şi tradiţiile, în ciuda faptului că teritoriul lor s-a restrâns, forţat de expansiunea modernităţii.

Andreea povesteşte în interviul din The ONE cum s-a simţit: "Eu, cea de azi, faţă în faţă cu Africa de Est ce-şi păstrează parfumul de acum un secol; Tanzania pe care o iubesc şi în care revin după şapte ani de la ascensiunea mea pe Kilimanjaro, pe vârful cel mai înalt al Continentului Negru".

Realizarea pictorialului a avut şi momente amuzante, căpetenia Masailor interesându-se dacă Andrea "este luată", fiind pregătit să ofere o zestre seriosă pentru ea.

În paginile revistei The ONE, Andreea Marin Bănică vorbeşte şi despre viaţa de familie, despre carieră, modă şi despre fundaţia "Preţuieşte viaţa". Astfel, după ani de muncă, familia sa este pusă pe primul loc. "Cred că îmi pot permite acest răgaz în care să-mi regândesc viitorul pe alte coordonate care să însemne maturizare, o nouă treaptă în evoluţia mea şi, mai ales, un timp preţios dedicat familiei mele", a spus Andreea.

Când vorbeşte despre stilul ei, vedeta recunoaşte că a făcut schimbări. "Am devenit mai îndrăzneaţă în alegerile mele în ultima vreme şi experienţa aceasta mă încurajează să fac încercări noi care să surprindă plăcut, de ce nu. Am fost fidelă stilului clasic, dar acum trăiesc o altă etapă de viaţă, când simt nevoia să sparg propriile tipare. Fără să exagerez, fireşte".

Andreea Marin Bănică este prima femeie jurnalist din România care a reuşit să atingă vârful Uhuru Peak, din Kilimanjaro (Acoperişul Africii, 5.895 m). Ascensiunea a fost filmată şi completată cu interviuri şi poveştile Kenyei şi ale Tanzaniei. Ulterior aventura s-a transformat într-un documentar. În 2008, Andreea a revenit în Africa pentru o misiune UNICEF în Niger.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Chivu a semnat cu Adelina,
Chivu a semnat cu Adelina, "pe viaţă"
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”