Picioare fresh cu ajutorul unor şosete speciale impregnate cu aromă de…cafea

Zilele fierbinţi au drept consecinţă un miros nu tocmai plăcut al picioarelor? Nicio problemă. Ministry of Supply, o companie producătoare de îmbrăcăminte şi încălţăminte inovatoare, au deja un proiect aproape finalizat care constă în crearea unor şosete revoluţionare care ţin la distanţă apariţia transpiraţiei şi a mirosului neplăcut, ca urmare a înmulţirii bacteriilor de pe suprafaţa pielii.
Autor: Paula Rotaru
Picioare fresh cu ajutorul unor şosete speciale impregnate cu aromă de…cafea

Zilele fierbinţi au drept consecinţă un miros nu tocmai plăcut al picioarelor? Nicio problemă. Ministry  of Supply, o companie producătoare de îmbrăcăminte şi încălţăminte inovatoare, are deja un proiect aproape finalizat care constă în crearea unor şosete revoluţionare care ţin la distanţă apariţia transpiraţiei şi a mirosului neplăcut, ca urmare a înmulţirii bacteriilor de pe suprafaţa pielii.

Şosetele numite Atlas sunt fabricate dintr-un amestec de bumbac 100% natural, poliester reciclat  şi cafea carbonizată, care are rolul de a filtra şi de a absorbi transpiraţia şi mirosul neplăcut al picioarelor.

De asemenea, şosetele nu sunt unele banale, ca oricare altă pereche de ciorapi, ci sunt proiectate la modul cel mai complex, pentru a respecta conformaţia anatomică a piciorului şi pentru a asigura ventilarea eficientă a pielii, şi sunt decupate cu ajutorul tehnologiei 3D, care taie cu precizie incredibilă pentru a nu exista niciun inconvenient în purtarea acestui accesoriu vestimentar.

Şosetele vor fi disponibile în 3 variante de culori (negru, albastru şi gri), dar vor exista şi 3 modele cu dungi (roşii, negre, albastre) iar preţul va ajunge la circa 20 de dolari pentru două astfel de perechi de şosete.

 

Sursa: gizmag.com

Sursa foto: kickstarter.com