(P) Testeaza gratuit tehnologia viitorului in materie de epilat, la tine acasa!

“In ultimii ani cosmetica si medicina estetica au facut mari progrese tehnice care vin in ajutorul persoanelor care sufera de pilozitate in exces. Ma refer desigur la "epilarea definitiva". Acest mod de epilare este posibil cu ajutorul aparatelor laser si IPL. Cele mai raspandite sunt aparatele IPL, care sunt lampi ce emit lumina intens pulsata, lumina ce este captata de melanina (pigmentul) de la nivelul bulbului firului de par. Astfel acesta va fi distrus, rezultand o epilare de lunga durata“, spune Dr. Ana Faca, medic specialist dermatolog.
  • Publicat:
(P) Testeaza gratuit tehnologia viitorului in materie de epilat, la tine acasa!

In ultimii ani cosmetica si medicina estetica au facut mari progrese tehnice care vin in ajutorul persoanelor care sufera de pilozitate in exces. Ma refer desigur la „epilarea definitiva”. Acest mod de epilare este posibil cu ajutorul aparatelor laser si IPL. Cele mai raspandite sunt aparatele IPL, care sunt lampi ce emit lumina intens pulsata, lumina ce este captata de melanina (pigmentul) de la nivelul bulbului firului de par. Astfel acesta va fi distrus, rezultand o epilare de lunga durata“, spune Dr. Ana Faca, medic specialist dermatolog.

 

La inceputul acestui an, Philips a lansat pe piata romaneasca sistemul de epilare cu lumina intens pulsata (IPL) Philips Lumea, care poate fi folosit acasa, in siguranta. Un sistem inovator, a carui tehnologie provine de la cea folosita in saloanele profesionale de infrumusetare, care iti va permite sa spui adio iritatiilor, durerii sau aspectului neplacut al pielii! Philips Lumea te ajuta sa ai o piele catifelata pana la 6 saptamani. Fascicolul delicat de lumina intens pulsata inhiba cresterea firului de par chiar de la radacina.

 

Si pentru ca orice noua tehnologie merita incercata, Philips iti ofera posibilitatea sa testezi gratuit acest produs. Tot ce ai de facut este sa intri pe philipslumea.ro/testeazagratuit, sa completezi formularul pana pe 31 decembrie 2013 si poti fi una dintre cele 3 castigatoare care vor testa in mod gratuit Philips Lumea, timp de 6 luni, la tine acasa! Ai acum ocazia sa castigi cate un sistem de epilare IPL Philips Lumea in fiecare luna, pana in decembrie inclusiv.

 

De asemenea, poti beneficia si de sfaturi specializate in cadrul sectiunii online philipslumea.ro/dermatolog, unde medicul specialist dermatolog dr. Ana Faca, iti va raspunde la toate intrebarile legate de tehnologia epilarii cu lumina intens pulsata, precum si despre sistemul de epilare IPL Philips Lumea.

Philips Lumea este disponibil in doua modele: SC2003 (pentru epilarea parului de pe corp si fata) si SC2001 (pentru epilarea parului de pe corp). Modelul Philips Lumea SC2003 dispune de un accesoriu cu filtru dublu, special dezvoltat de Philips pentru utilizarea pe zonele de pe fata: buza superioara, bărbie si perciuni.

Impulsurile generate de Philips Lumea SC2003 asigura o medie de 200 de sedinte prin metoda IPL (epilare completa, care contine zona picioarelor, bikini si axile). In functie de fiecare persoana si de ritmul de crestere al firului de par, la inceput este nevoie de 4-5 sedinte o data la 2 saptamani, pentru ca ulterior sa fie necesare sedinte la 4 sau 6 saptamani.

Un calcul simplu ne arata ca sunt necesare in medie aproximativ 12-15 sedinte in primul an si 8-12 sedinte in urmatorii ani, produsul fiind o achizitie extrem de utila pe termen lung. Poţi folosi Philips Lumea chiar dacă părul tău de pe corp este blond închis, castaniu sau negru, iar designul fără fir al Philips Lumea este ideal pentru o utilizare uşoară. 

 

Intra acum pe philipslumea.ro/testeazagratuit si afla ce face fiecare aparat, castiga si bucura-te de 6 luni de testare gratuita! Avem si o surpriza placuta, suplimentara, daca vei castiga, asa ca participa cu incredere si obtine o piele incredibil de fina si matasoasa! Fii frumoasa, stralucitoare si sigura pe tine cu noul sistem de epilare Philips Lumea!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Noutăţi de frumuseţe în noiembrie
Noutăţi de frumuseţe în noiembrie
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”