(P) Solutia pentru prevenirea si tratarea vergeturilor aparute in timpul sarcinii

Aproape 90% din femeile însărcinate se confruntă cu această problemă. Acestea apar în timpul sarcinii pentru că pielea ta nu are suficient timp pentru a se adapta la întindere, ceea ce conduce la rupturi ale ţesutului cutanat.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Solutia pentru prevenirea si tratarea vergeturilor aparute in timpul sarcinii

Felicitări! Vei fi mămică! Te aşteaptă nouă luni de schimbări şi pregătiri pentru copilul care îţi va aduce fericire şi motivaţii noi în viaţă. Urmează o perioadă în care sănătatea corpulului tău va fi prioritatea numărul unu.

În acelaşi timp, pielea ta trece prin schimbări rapide şi este mult mai predispusă la formarea vergeturilor. Aproape 90% din femeile însărcinate se confruntă cu această problemă. Acestea apar în timpul sarcinii pentru că pielea ta nu are suficient timp pentru a se adapta la întindere, ceea ce conduce la rupturi ale ţesutului cutanat. Atunci când aceste rupturi se vindecă, se formează cicatricile numite vergeturi.

Zona cea mai predispusă pentru formarea acestora este abdomenul, însă pot apărea pe şolduri, coapse, fese, sâni şi partea interioară a spatelui. În general, vergeturile apar în timpul lunii a şasea sau a şaptea de sarcină. Vestea bună este că pot fi prevenite sau diminuate prin potenţarea elasticităţii pielii, pe toată durata sarcinii, prin alimente bogate în vitaminele E, C, B2 şi B3, siliciu şi zinc, sport sau produse de ingrijire speciale.

Bio-Oil este un produs de ingrijire specializat in imbunatatirea aspectului cicatricilor si vergeturilor vechi si noi, a nuantei neuniforme a tenului si a pielii imbatranite sau deshidratate. Multa lume se fereste de uleiurile de corp de teama sa nu fie lipicioase sau sa lase urme pe haine. Datorita ingredientului revolutionar PurCellin Oil, Bio-Oil este un ulei uscat care se absoarbe rapid in piele. Spre deosebire de o crema, Bio-Oil nu contine apa, ceea ce inseamna ca produsul este activ 100%. Fiind un produs pe baza de ulei, acesta actioneaza complementar cu uleiurile naturale ale pielii.

Recomandăm ca Bio-Oil să fie aplicat de două ori pe zi timp de minimum trei luni pentru a obţine cele mai bune rezultate. Cel mai important lucru care trebuie reţinut este că toate tipurile de piele sunt diferite şi, din acest motiv, rezultatele vor varia de la o persoană la alta.

Dacă nu te afli printre 10% norocoase care să facă faţă schimbărilor rapide prin care le trece corpul în perioada de maternitate, îngrijirea pielii cu atenţie şi produse speciale este esenţială pentru a te simţi din nou bine în pielea ta cât mai repede.

Studiile clinice au aratat ca 100% dintre persoanele care au folosit Bio-Oil cu regularitate, au observat o imbunatatire a aspectului vergeturilor dupa primele 8 saptamani*

Cu o traditie pe piata de peste 25 de ani, Bio-Oil este produsul cel mai recomandat de medici si farmacisti pentru cicatrici si vergeturi**. Disponibil exclusiv in farmacii. Mai multe detalii pe http://www.bio-oil.com/ro

*proDerm, 2010

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”