(P) Sensodays.ro va livreaza de Paste Cosul de cadouri colorate

Siteul de e-commerce Sensodays.ro este gata sa livreze, cu ocazia sarbatorilor de Paste, Cosul plin de cadouri colorate.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Sensodays.ro va livreaza de Paste Cosul de cadouri colorate

Bucuresti, 7 aprilie: Siteul de e-commerce Sensodays.ro este gata sa livreze, cu ocazia sarbatorilor de Paste, Cosul plin de cadouri colorate.

Siteul de e-commerce Sensodays.ro a pregatit pentru perioada 7-20 aprilie oferte foarte speciale si reduceri de pana la 63%. Persoanele care doresc sa se apuce serios de cumparaturi inainte de Paste se vor bucura la vestea ca, pentru orice comanda de peste 299 de lei, livrarea va fi gratuita.

Una dintre categoriile cu cele mai substantiale reduceri este, si suntem convinse ca informatia asta o sa le bucure pe foarte multe doamne, parfumeria siteului. De exemplu, daca Burberry London Fabric Eau de Parfume este printre miresmele favorite ale unei cliente Sensodays.ro, o sticluta de 30ml din acest parfum poate fi cumparata doar in aceasta perioada la 88 de lei. De asemenea, un cadou foarte bun pentru mame este Elizabeth Arden Fifth Avenue Eau de Parfume, cu 125ml la doar 113 lei. Iar un dar foarte bun pentru partener este Azzaro Sport Chrome Eau de Toilette: 50ml costa 97 de lei.

Dar produse la preturi tare bune vor gasi vizitatorii siteului de cumparaturi Sensodays.ro si intr-o multitudine de alte categorii: electrocasnice, recipiente de gatit, ingrijire personala sau condimente, oliviere si numeroase accesorii pentru servirea mesei, cum sunt cutitele si tacamurile.

Desigur, acestea sunt doar niste exemple iar pe Sensodays.ro cumparatorii vor gasi in aceasta perioada foarte multe produse la preturi bune, mai bune ca in alte magazine online. Aici te rasfeti de Paste cu oja Opi pe care o gasesti redusa cu 34%. Apoi iti gatesti rapid de Paste ceva cu un blender cu 21% mai ieftin. Nu in ultimul rand, ai timp si pentru tine de Paste, pentru ca vei folosi un epilator Braun la un pret tare bun, cu 30% mai ieftin decat ai putea sa speri ca il gasesti in mod normal.

Am gandit Cosul de cadouri colorate astfel incat sa fie o reala surpriza pentru cineva care vrea sa iasa la shopping online de calitate, si stie ca are un buget limitat. Contine produse foarte variate si credem noi ca are cate ceva tentant pentru fiecare cumparator care isi cauta ceva interesant pe site. Cat despre preturi, ele sunt cu adevarat bune. Atat de bune incat si noi ne-am luat cate ceva, caci nu stim cand mai intalnim oferte atat de bune. Va invit ca in primul rand sa veniti pe la noi sa vedeti despre ce este vorba. Stati in fotoliu si dati click, spune Directorul de Marketing al Sensodays.ro, Milena Nedelcu.


***
SensoDays apartine grupului International Transactions & Services SA, ce detine o experienta de peste 8 ani in comercializarea unui numar mare de marci de prestigiu din diverse domenii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân