(P) Philips Multicooker – noul aparat care găteşte „aproape” singur

Dacă vă este dor de ciorba de perişoare, tocăniţa gustoasă, sarmalele, ardeii umpulţi, grişul cu lapte sau dulceaţa de căpşune, mereu delicioase, pe care vi le pregătea mama sau bunica, cu noul aparat multifuncţional Philips Multicooker le puteţi pregăti, mai uşor şi mai gustoase.
  • Publicat:
(P) Philips Multicooker - noul aparat care găteşte

Dacă vă este dor de ciorba de perişoare, tocăniţa gustoasă, sarmalele, ardeii umpulţi, grişul cu lapte sau dulceaţa de căpşune, mereu delicioase, pe care vi le pregătea mama sau bunica, cu noul aparat multifuncţional Philips Multicooker le puteţi pregăti, mai uşor şi mai gustoase.

Philips Multicooker îţi oferă sprijin în pregătirea unor reţete la fel de delicioase ca mâncărurile mamei sau ale bunicii.

Cu 12 programe de gătit şi 22 de setări de temperatură, va fi micul tău ajutor de bucătar cu care să găteşti preparatele preferate indiferent că vrei să le fierbi, să le prăjeşti, să le coci, să le găteşti la aburi sau prin înăbuşire.

Cu Philips Multicooker HD3037 pregăteşti mâncăruri pe placul tuturor din familie. Toţi cei dragi, de la mic la mare, vor fi mulţumiţi pentru că poţi pregăti o infinită varietate de reţete.

Tot ce trebuie să faci este să pui ingredientele în aparat, să setezi funcţia şi timpul potrivite şi să laşi aparatul să gătească, în timp ce tu îţi petreci timpul cu familia ta.
 

Cu Philips Multicooker găteşti o gamă variată de reţete gustoase

Dacă îţi este dor de gustul ciorbei de perişoare sau al supei de pui, mereu delicioase, pe care ţi le pregătea mama, cu programul „Fierbere” vei obţine gustul delicios pe care îl cauţi.

Cu ajutorul funcţiei „Fierbere înăbuşită”, poţi pregăti o tocăniţă gustoasă. Iar programul „Yoghurt” te ajută să pregăteşti iaurtul de casă preferat: simplu sau cu fructe.

Philips Multicooker va fi ajutorul tău de nădejde şi dacă vrei să prepari mâncăruri precum sarmalele, ardeii umpluţi sau gulaş. Poţi pregăti chiar şi deserturi şi să îţi impresionezi invitaţii cu dulciurile lor preferate de la cremă de zahăr ars sau griş cu lapte la prăjitură cu ciocolată şi alune sau dulceaţă de căpşune.

Mâncare mai gustoasă, gătită mai uşor

Philips Multicooker găteşte în lipsa ta şi te aşteptă cu mâncarea caldă când te întorci. Cronometrul aparatului îţi permite să laşi până la 12 ore mâncarea la preparat sau să programezi să fie gătită cu până la 24 ore mai târziu, fără emoţii că o vei găsi arsă sau gătită insuficient. După ce termină de gătit, aparatul porneşte automat  funcţia pentru păstrarea caldă a alimentelor până la 24 de ore şi astfel ai oricând mâncarea gata pentru a fi servită.

În plus, Philips Multicooker este creat astfel încât alimentele gătite să îşi păstreze gustul şi aroma pentru că este dotat cu valvă ajustabilă pentru controlul presiunii şi sistem de gătire computerizat. Datorită sistemului de încălzire 3D şi a vasului gros de 2 mm, căldura este distribuită uniform astfel încât să ai parte de mâncare cu gust excelent. Are un vas de 5l, care îţi permite să pregăteşti aproximativ 6 porţii medii dintr-o singură tranşă.

Astfel, te poţi bucura de timpul tău şi de o masă mai gustoasă alături de familia ta!

Accesorii pentru gătit uşor

Philips Multicooker vine cu un  vas special pentru gătit la aburi, dar şi cu accesorii care să te ajute în bucătărie: vas pentru măsurarea ingredientelor, linguri pentru mâncarea lichidă şi solidă şi mănuşi din silicon.
Poţi utiliza aparatul oriunde datorita dimensiunilor sale si a designului compact si îl poţi muta cu uşurinţă folosind mânerul rotativ, care nu se încălzeşte.

Încearcă şi tu noul aparat de gătit multifuncţional Philips Multicooker şi, dacă nu este pe măsura aşteptărilor tale, ai garanţia returnării banilor în 60 de zile. Te invităm pe www.philips.ro/cooker şi pe pagina noastră de Facebook ca să descoperi mai multe despre Philips Multicooker şi să împărtăşeşti cu noi momentele plăcute şi poveştile de familie din fiecare zi.

Preţul noului Philips Multicooker HD3037 este 519 lei şi va fi disponibil în magazine la sfârşitul lunii octombrie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”