(P) Otosan gel de gât Forte – Soluţia naturală pentru ameliorarea durerilor de gât

Durere acuta, iritatie, pierderea vocii, tuse uscata? Toate sunt simptome neplacute ale unor afectiuni la nivelul tractului laringian sau faringian. Durerea de gat nu reprezinta o afectiune in sine, ci mai degraba un simptom, iar cauzele pot fi foarte diverse. Insa de departe cea mai des intalnita cauza este inflamatia produsa de un virus.
  • Publicat:
(P) Otosan gel de gât Forte – Soluţia naturală pentru ameliorarea durerilor de gât

Durere acută, iritaţie, pierderea vocii, tuse uscată? Toate sunt simptome neplăcute ale unor afecţiuni la nivelul tractului laringian sau faringian. Durerea de gât nu reprezintă o afecţiune în sine, ci mai degrabă un simptom, iar cauzele pot fi foarte diverse. Însă de departe cea mai des întălnită cauza este inflamaţia produsă de un virus.

Agenţii patogeni tipici pentru durerile acute de gât sunt: răcelile, inflamarea amigdalelor sau alte inflamaţii din cavitatea bucală şi a gâtului, provocate de viruşi sau uneori de bacterii. Răguşeala indică faptul ca inflamaţia a cuprins şi laringele şi corzile vocale.

Otosan Gel pentru Gât Forte este un produs pentru ameliorarea simptomelor asociate cu iritarea gâtului.

Datorita formulei sale speciale sub forma de gel, acesta formează o pelicula mucoadezivă activă în tractul faringian şi laringian, care protejează mucoasa de acţiunea iritantă a agenţilor externi, oferind o stare de confort  prin eliminarea durerilor de la nivelul gâtului. Cu un gust natural plăcut de Lămâie, formula îmbogăţită cu miere conferă o senzaţie de prospeţime reconfortantă.

Otosan Gel pentru gât forte favorizează, de asemenea, hidratarea mucoasei şi facilitează recuperarea fiziologică a ţesuturilor, reducând iritarea şi senzaţia de durere. 

Printr-un complex de ingrediente naturale, Otosan gel pentru Gât Forte acţionează eficient având proprietăţi multiple: mucoadezivă (CM-Glucan), emolientă (extract de muştar sălbatic), anestezică (anetol), calmantă (ulei esenţial de Cimbru alb, ulei esenţial de Portocală organică).

Acesta este un Dispozitiv medical. Citiţi cu atenţie instrucţiunile de folosire. Disponibil în Farmacii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân