(P) Curatenia de toamna, secretul bunei dispozitii

Tehnologia brevetata Airflow Max este conceputa special pentru a asigura cea mai buna putere de curatare chiar si cand sacul se umple.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Curatenia de toamna, secretul bunei dispozitii

Intampinata de cele mai multe ori cu un oftat, curatenia de toamna este mai mult decat un obicei de pe vremea bunicii. Dincolo de avantajele estetice evidente, curatenia generala este o cale sigura pentru mentinerea echilibrului psihic in zilele din ce in ce mai mohorate din sezonul rece.

Improspatarea aerului in casa, dezinfectarea fiecarui coltisor, restabilirea ordinii in dulapuri si sertare are darul de a-ti da o senzatie de siguranta si de incredere in mediul in care urmeaza sa-ti petreci din ce in ce mai mult timp.

Ce-i drept, pentru a te bucura de toate aceste efecte benefice trebuie mai intai sa dai piept cu una dintre cele mai minutioase operatiuni casnice de peste an. Nu e neaparat placut sa te apuci sa elimini praful din fiecare coltisor, insa aspiratoarele ultra performante si solutiile de curatat moderne pot face adevarate minuni.

In acest sens, trebuie sa stii ca incepand din luna septembrie, o noua directiva europeana aliniaza aspiratoarele pe clase de eficienta, intr-un mod similar cu cele in functie de care iti alegi frigiderul sau masina de spalat. Asa ca acum vei vedea cu usurinta la raft ce model se descurca mai bine pe covoare sau podele, vei putea compara emisiile de praf sau silentiozitatea. Vei constata astfel ca un aspirator din clasa A iti ofera eficienta maxima, iar economia de energie care se adauga indicelui de performanta nu este nici ea de neglijat.

Si nu este niciun secret in faptul ca un aspirator cu sac sau un aspirator fara sac performant iti face treaba de o mie de ori mai usoara. De exemplu, noua gama de aspiratoare Eco de la Philips iti vine in ajutor cu unele dintre cele mai avansate inovatii de pe piata.
Tehnologia brevetata Airflow Max este conceputa special pentru a asigura cea mai buna putere de curatare chiar si cand sacul se umple. Iar tuburile telescopice, accesoriile optionale si capul de aspirare TriActive+ cu perie 3 in 1 pentru curatarea in profunzime a covoarelor si a spatiilor inguste de la baza pieselor de mobilier sporesc eficienta si scurteaza sensibil timpul dedicat sarcinilor casnice.

Cu siguranta un asemenea aparat te ajuta sa rezolvi cu brio atat podelele si covoarele, cat si praful de pe mobila, perdele sau tapiterie si alte suprafete mai dificile cum ar fi caloriferele sau tavanul. Si sa te bucuri pe indelete de beneficiile curateniei asupra psihicului si, bineinteles, de zambetele celor dragi. 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”