(P) Aslavital Mineralactiv îţi ghidează calea către frumuseţe

Inspiraţi de natură, specialiştii Aslavital au modernizat gama Aslavital Minerlactiv, cu efecte detoxifiante şi de protecţie împotriva poluării urbane.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) Aslavital Mineralactiv îţi ghidează calea către frumuseţe

În goana după ultimele trenduri, după cele mai noi tehnologii, care este locul frumuseţii în lumea modernă Naturaleţea, autenticitatea, individualitatea, echilibrul cu tine şi cu lumea exterioară au fost şi vor rămâne în continuare cele care vor direcţiona cursul frumuseţii, indiferent de eră, spaţiu sau tendinţe. Iar natura va fi cea care va păstra mereu secretele frumuseţii adevărate.

Inspiraţi de natură, specialiştii Aslavital au modernizat gama Aslavital Minerlactiv, cu efecte detoxifiante şi de protecţie împotriva poluării urbane. Acum aceasta integrează formulări noi, inovatoare, un design dinamic, distinctiv şi forme de prezentare mai comode în utilizare, pentru a răspunde nevoilor de combatere a stresului urban şi a poluării, la care suntem expuşi zilnic.

Gama Aslavital Mineralactiv împrumută de la natură vitalitatea, revigorarea şi echilibrul, aducând o infuzie de tinereţe şi naturaleţe tenului. Argila naturală din munţii Pădurea Craiului, un ingredient unic în România, se regăseşte în componenţa fiecărui produs, stând la baza dezvoltării gamei.

Argila 100% românească este extrem de apreciată pentru proprietăţile sale puternic detoxifiante, mineralizante şi regenerante. Aceste beneficii, alături de puterea remarcabilă de echilibrare a corpului, proprietăţile cicatrizante, calmante şi antioxidante fac ca produsele din gama Aslavital Mineralactiv să asigure o protecţie avansată împotriva penetrării impurităţilor, prafului şi a expunerii la radiaţiile UV şi lumina albastră.

Noul complex de ingrediente include şi Cobiodefender-ul EMR, un agent antistres cu rol esenţial în revitalizarea metabolismului celular şi repararea epidermică, şi acidul Ferulic, unul dintre cei mai puternici antioxidanţi cunoscuţi. Acţiunea singergică a acestor două ingrediente cu argilă naturală, de provenineţă locală, asigură eficienţa maximă a programului intens de protecţie împotriva poluării urbane.  
Mai mult, în urma măsurătorilor instrumentale, produsele şi-au demonstrat eficienţa şi din punct de vedere al hidratării pielii şi al efectelor anti-aging. De exemplu, după doar 20 de zile de utilizare a Fiolelor cu colagen, nivelul de hidratare a pielii a crescut cu peste 63%, iar ridurile fine au fost reduse cu până la 36%.

Cele 15 produse Aslavital Mineralactiv, în funcţie de tipul de ten şi de necesităţile sale specifice, pot fi încadrate în programe personzalizate de îngrijire. Pentru demachiere şi tonifiere, gama oferă Apa micelară cu Argilă şi Emulsia demachiantă detox, iar Fiolele hidratante detox şi Crema hidratantă antipoluare SPF 10 sunt, prevăzute, pe lângă detoxifiere şi protecţie împotriva stresuluui urban, pentru pentru hidratarea tenului.

Din categoria produselor antirid, fac parte Crema antirid poluare SPF 10, Elixirul antirid şi antipoluare, Fiolele cu colagen Aslavital Mineralactiv, Crema antirid cu calciu, Fiolele regenerare celulară şi Crema netezire riduri de noapte, care previn îmbătrânirea cutanată, susţin regenerarea celulară naturală şi elimină toxinele din piele, asigurând creşterea elasticităţii pielii.

Gama mai include şi o Mască detoxifiantă cu cărbune peel-off şi Pudra de Argilă pentru tratamente cosmetice. Aceasta din urmă poate fi asociată  cu diverse ingrediente naturale în preparea unor măşti instant, rezolvând astfel anumite probleme specifice ale tenului.
Astfel, toate produsele Aslavital Mineralactiv te vor aduce mai aproape de natură, ajutându-te să descoperi secretele sale pentru menţinerea frumuseţii şi sănătăţii tenului tău.


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”