(P) AcvaticBebeClub – locul preferat al bebelusilor

Plasarea noului născut în mediul acvatic, asigură continuitatea dezvoltării intrauterine, accelerând astfel dinamica evoluţiei bio-psiho-somatice prin autonomia deplasărilor.
  • Publicat:
  • Actualizat:
(P) AcvaticBebeClub – locul preferat al bebelusilor

Creşterea unui copil este cea mai importantă sarcină din viaţa unui adult, de aceea o creştere „inteligentă” prin alegerea celor mai bune variante este necesară pentru a oferi copilului un start pozitiv în viaţă.

Plasarea noului născut în mediul acvatic, asigură continuitatea dezvoltării intrauterine, accelerând astfel dinamica evoluţiei bio-psiho-somatice prin autonomia deplasărilor.

Mediul acvatic are un efect relaxant pentru copii, în acelaşi timp reprezentând un izvor de informaţie ce stimulează copilul nu numai din punct de vedere psihomotric cât şi social şi afectiv.

Un loc unic pentru cei mici axat pe siguranţă şi sănătate

ACVATIC BEBE CLUB, un club nou cu perspective moderne focusat pe nevoile celor mici îşi ia angajamentul de a aduce încrederea, respectul de sine şi siguranţa pentru fiecare copil, atât prin programele de educaţie acvatică individuale cât şi prin workshopurile creative şi intensive alese cu atenţie şi realizate in parteneriat cu colaboratorii nostri.

Situat la doar 5 minute de Piaţa Unirii, clubul beneficiază de o locaţie centrală ce asigura locuri de parcare si terasă pentru clienţii săi (pe site-ul nostru www.acvaticbebeclub.ro, la rubrica contact veţi găsi o hartă care să vă faciliteze localizarea clubului nostru).

La nivel naţional, suntem singurul club de profil unde dezinfecţia apei se face printr-un sistem mixt de ozon şi raze UV cu efect direct asupra calităţii şi purităţii apei, care este astfel lipsită de mirosul de clor iar sistemul automat de dezumidificare asigură o reglare automată în orice moment al umidităţii şi temperaturii apei şi aerului astfel încât microclimatul interior să fie prielnic şi confortabil celui mic.

Dedicaţie şi pasiune

Instructorii noştrii, prin pregătirea lor profesională dar si prin calitatile personale, sunt capabili să realizeze în fiecare lecţie un mediu de învăţare distractiv, în care copiii să răspundă provocărilor într-un mod pozitiv şi să dobândească competenţe rapid şi precis, datorită programului individual instructor-copil. De asemenea este încurajată intrarea în apă a părinţilor cu cei mici, fapt ce consolidează relaţia părinte-copil-instructor,  paşi care ajută la independenţa celui mic.

O şedinţă demonstrativă gratuită

AcvaticBebeClub oferă o şedintă demonstrativă gratuită cu instructor individual pentru orice copil cu vârsta între 4 şi 36 de luni in cadrul careia cei mici au posibilitatea să experiementeze prin jocuri amuzante si muzica bucuria deplasarilor independente în mediul acvatic, iar părinţii îşi vor putea găsi răspunsuri la toate întrebările legate de aceasta activitate complexă şi beneficiile aferente ei.
Pentru mai multe detalii legate de avizele medicale necesare, programări şi disponibilitate ne puteţi contacta prin intermediul site-ului www.acvaticbebeclub.ro, folosind formularul de contact sau la unul din numerele de telefon 0742.745.367 sau 031.43.82.882

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Fericirea, antidotul anorexiei?
Fericirea, antidotul anorexiei?
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân