Noutăţi pentru dieta zilnică

Ce noutaţi au mai apărut pe piaţă în ultima vreme pentru silueta noastră, sau pur şi simplu în domeniul nutriţiei?
  • Publicat:
  • Actualizat:
Noutăţi pentru dieta zilnică

Ce noutaţi au mai apărut pe piaţă în ultima vreme pentru silueta noastră, sau pur şi simplu în domeniul nutriţiei? Cu siguranţa multe, dar noi aici iţi prezentăm trei game de produse care ne-au atras atenţia în mod deosebit.

Brandul premium de ceaiuri TEALIA de la Secom

Secom îşi completează portofoliul de suplimente alimentare şi cosmetice naturale cu o nouă categorie de produse: ceaiuri premium cu ingrediente superioare TEALIA.

Gama de produse TEALIA va cuprinde: 17 sortimente de ceai: 2 varietăţi de ceai negru, 5 sortimente de ceai verde, 8 tipuri de ceaiuri din plante şi 2 ceaiuri desert, produsele fiind  disponibile pentru început în magazinele Secom, pe www.secom.ro, în farmacii şi magazine cu profil naturist partenere.

TEALIA este un brand reprezentativ pentru industria ceaiului din Sri Lanka. Produsele se remarcă prin calitatea superioară, influenţată atât de ingredientele utilizate, culturile de ceai Pure Ceylon provenind din zone agroclimatice restrânse şi controlate din Sri Lanka, cât şi de procesul de producţie tradiţional care conservă proprietăţile frunzelor de ceai, oferind o experienţă autentică de consum şi o aromă mai bogată.

Delicioase, bune la siluetă şi uşor de purtat în poşetă

Ştii momentul acela când tocmai ai ieşit de la o şedinţă, alergi la o întâlnire şi ţi-ai amintit că n-ai mâncat nimic de dimineaţă? Este chiar momentul pentru batonul dietetic Gerlinéa, care poate înlocui o masă. E gustos, săţios, accesibil şi dietetic!
Arunci 2 batoane în geantă şi ţi-ai asigurat un prânz dietetic, bun la gust, care ţine de foame, îţi păstrează silueta şi costă de 2 ori mai puţin decât un sandviş.

Toată lumea a auzit de Gerlinéa, brandul franţuzesc de produse dietetice complete, care te ajută să-ţi păstrezi silueta şi sănătatea. Brandul a lansat acum Batoanele dietetice înlocuitoare de masă pentru controlul greutăţii în mai multe variante de gust şi arome, ca să ai de unde alege: Batoane cu Ciocolată, Batoane cu Ciocolată Extra Dark, Batoane cu Ciocolată şi Caramel şi Batoane cu Ciocolată şi umpluturi diverse – Migdale, Cocos şi Pralină. Batoanele se găsesc în cutii de 2 bucăţi (pentru o masă), la preţul de 7,2 lei/cutia sau de 12 bucăţi (pentru 6 mese), la preţul de 36,9 lei/cutia în marile lanţuri de magazine, în reţelele tip plafar şi pe www.nutrivita.ro. Mai există şi varianta cu vanilie şi alune pe un pat de ciocolată cu lapte, 6 bucăţi (3 mese)/cutie, la preţul de 19,3 lei.

Vitamin Well votat produsul anului 2018 în România

Înregistrată la OSIM din 2008, marca ”Produsul Anului” este un concept internaţional, prezent în peste 40 de ţări, care premiază produsele şi serviciile inovatoare, ce se remarcă prin calitate şi prin know-how-ul unui business de success.

Vitamin Well a fost desemnat ”Produsul Anului 2018” în categoria ”Băuturi vitaminizante”, din cadrul celei de a noua ediţii a galei cu acelaşi nume desfăşurată în România.

Dedicată atât adulţilor, cât şi copiilor, Vitamin Well este o băutură cu apă naturală de izvor şi zahăr obţinut din fructe, ce a fost dezvoltată în Suedia începând cu anul 2008.
O alternativă modernă, sănătoasă şi gustoasă la sucurile şi băuturile carbonatate. În 2008, fondatorii Vitamin Well au constatat că ceva lipseşte de pe piaţa suedeză de soft vitamin drinks. Aceştia au găsit o alternativă şi pentru pieţele externe şi au decis să producă propria băutură funcţională, cu un conţinut redus de zahăr, de numai 4g la 100 ml.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”