Noutăţi de sănătate în luna martie

  • Publicat:
Noutăţi de sănătate în luna martie

Întâmpină primăvara cu energie şi entuziasm, zâmbeşte cu încredere şi nu lăsa vremea capricioasă să te indispună. Revizuieşte-ţi dieta şi profită acum de verdeţurile primăverii pentru o detoxifiere de sezon, ambiţionează-te şi începe să faci mai multă mişcare, un antrenament constant la o sală de sport te va dezmorţi serios şi îţi va aduce mai multă energie cât şi beneficii pentru siluetă. Acum e momentul perfect să începi un nou regim pentru a fi într-o formă mai bună. Iar dacă sănătatea îţi mai face uneori probleme, prin noi eşti la curent cu informaţiile şi noutăţile din domeniu ce-ţi pot uşor fi la îndemână.

Un zâmbet mai strălucitor în doar 5 zile si poti spune #IsmilelikeShakira!

Atunci când zâmbeşti, ceilalţi te percep mai frumoasă şi mai simpatică. Dar nu poţi zâmbi cu încredere dacă dinţii tăi nu sunt suficient de albi. Dacă eşti fumătoare sau consumatoare de cafea ştii cât de greu este să îţi menţii zâmbetul impecabil.

Noua formulă 3D White Luxe ajută la înlăturarea de până la 90% a petelor de pe suprafaţa dinţilor în doar cinci zile. Si vestile bune nu se opresc aici: pentru că stie cât de mare este puterea unui zâmbet strălucitor, Shakira devine noua ambasadoare blend-a-med 3D White Luxe.

blend-a-med® 3D White Luxe are o triplă acţiune de albire care înlătură petele oferind dinţilor o strălucire sănătoasă. Astfel, datorită conţinutului de pirofosfat de sodiu petele sunt prevenite din timp.

În plus, noua formulă aplică pe suprafaţa dintelui un strat foarte subţire care reflectă lumina imediat după periere. Iar sistemul dublu cu dioxid de siliciu protejează, curăţă şi albeşte dinţii, în timp ce îngrijeşte suprafaţa smalţului cu minerale esenţiale.
Este recomadată utilizarea lui blend-a-med® 3D White Luxe de două ori pe zi.

blend-a-med
blend-a-med® 3D White Luxe este disponibil în mai multe variante, în funcţie de nevoile tale individuale:
blend-a-med® 3D White Glamourous White – albeşte dinţii şi  împiedică formarea petelor
blend-a-med® 3D White Luxe Healthy Shine – albeşte şi întăreşte smalţul
blend-a-med® 3D White Luxe Anti-Tobacco Fresh –  are o formulă intensivă de înlăturare a petelor.  Este ideal pentru fumătorii şi consumatorii de cafea. Îndepărtează petele în timp ce oferă o senzaţie de prospeţime care durează
blend-a-med® 3D White Luxe Instant Pearl Glow – albeşte dinţii oferind strălucire

 

Descoperă beneficiile apei de mare – gama AQUA Maris

Gama de produse Aqua Maris foloseşte proprietăţile curative ale apei Mării Adriatice, proprietăţi datorate bogăţiei în minerale şi oligoelemente.
Apa de mare menţine starea fiziologică a mucoasei nazale şi funcţia cililor, îmbunătăţeşte transportul mucociliar al acesteia, reduce uscăciunea mucoasei şi are acţiune antiseptică.

Produsele Aqua Maris sunt indicate pentru igiena nazala zilnica, în cazul infecţiilor virale ale căilor aeriene superioare si pentru preventia acestora, in rinitele vasomotorii, rinitele alergice, rinita uscata, pentru hidratarea mucoasei nazale deteriorate, spălărilor intranazale, fumătorilor, dupa intervenţii chirurgicale endo-nazale, in gingivite sau afte.

Ceea ce face produsele Aqua Maris sigure şi igienice este sistemul unic Advanced Perservative Free (APF) pump technology. Acesta permite conţinutului flaconului să rămână steril până la ultima picătură şi nu necesită aditivi sau conservanţi.

Aqua maris

 

Noul head&shoulders menthol 2 in 1

Cu noua formula îmbunătăţită head&shoulders îndepărtează mătreaţa şi stopează reapariţia ei până la 72 de ore.


head&shoulders, a dezvoltat tehnologia micro-zinc cu spumă SmartClean care îndepărtează urmele de mătreaţă şi continuă să lupte cu sursa acesteia până la 72 de ore, iar variantele 2 în 1 fac îngrijirea părului şi mai uşoară, lăsându-l curat, fără mătreaţă şi uşor de aranjat.

Noutăţile nu se opresc aici: produsele au un nou design al ambalajului şi un nou mod de vaporizare a parfumului care oferă o senzaţie de prospeţime ce durează întreaga zi.

 

Un ajutor la birou


Te doare spatele? Sindolor gel conţine 3 substanţe active (piroxicam, ciclobenzaprina, lidocaină) care combate durerea de spate prin 3 mecanisme de acţiune: antiinflamator, analgezic şi anestezic.

Sindolor gel se găseşte în farmacii sub 2 forme de prezentare: 25g gel şi 45g gel.

Îţi resimţi picioarele obosite, umflate, dureroase şi grele? Alle gel conţine 2 substanţe active (diclofenac şi heparină) care calmează durerea şi umflatura. Îl găseşti în farmacii sub 3 forme de prezentare: 25g gel, 45g gel şi 100g gel.

 

Uractiv

Aliatul tău în infecţiile urinare


Gama Uractiv de la Fiterman Pharma cuprinde produse menite să te ajute atât la depistarea infecţiilor urinare (Uractiv test), cât şi la menţinerea sănătăţii tractului urinar. Gama Urcativ este o gamă complexă care cuprinde produse pentru adulţi, dar şi produse pentru copii, femei însărcinate sau care alăptează.

Noul Uractiv Forte x 10 capsule te ajută, prin concentraţia mărită de albastru de metilen şi extracte naturale standardizate din strugurii ursului să lupţi eficient împotriva infecţiilor urinare, sau să previi recidivele. Uractiv Forte este recomandat persoanelor cu vârsta de peste 12 ani.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
S-a descoperit
S-a descoperit "gena grăsimii"!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân