Noutăţi cosmetice la început de toamnă

Chiar dacă vara s-a terminat răsfăţul poate să continue. Noi produse cosmetice minunate au fost recent lansate pe piaţa noastră, descoperă-le în galeria foto şi alege-ţi favoritele.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Noutăţi cosmetice la început de toamnă

Chiar dacă vara s-a terminat răsfăţul poate să continue. Noi produse minunate au fost recent lansate pe piaţa noastră, descoperă-le în galeria foto următoare şi alege-ţi favoritele.
Ai la dispoziţie de la câteva produse inovatoare precum antiperspirantele Gerovital H3 cu un parfum ce evoluează treptat şi destinat persoanelor cu o transpiraţie abundentă, până la game noi de produse precum „Collection Parfums” de la Yves Rocher cu arome autentice care ne revitalizează şi ne apropie de natură sau branduri noi ca „Love Beauty and Planet” cu produse de îngrijire corporală realizate din dragoste pentru noi, dar şi pentru planetă deoarece formulele produselor se bazează pe ingrediente de origine naturală, 100% vegane, cruelty-free, fără adaos de parabeni, sulfaţi şi silicon, iar ambalajele sunt 100% din plastic reciclat si complet reciclabile.
În plus îţi mai prezentăm câteva noutăţi de machiaj (Bourjois), îngrijirea părului şi coafură (Wella şi Londa Professional) sau pentru îngrijirea tenului (Foreo, Galenic, Kiehl’s).

Galerie foto

vezi galeria
17 foto
Urmărește CSID.ro pe Google News
Mihaela Arsene
Am intrat in domeniul presei scrise dintr-o intamplare, in 1995, dar pasiunea pentru acest domeniu s-a nascut odata cu prima revista pe care am condus-o, o revista de frumusete. Apoi am lucrat la Avantaje, iar odata cu aparitia internetului m-am dedicat online-ului si dezvoltarii site-urilor. Sanatatea, ...
citește mai mult
5 alimente pentru inimă
5 alimente pentru inimă
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”