Noua colectie de bijuterii de lux: revin in trend cerceii lungi!

O bijuterie e mai mult decat un accesoriu de moda si semnifica intotdeauna mult mai mult decat maiestria si migala de a incrusta pietre pretioase in aur.
  • Publicat:
Noua colectie de bijuterii de lux: revin in trend cerceii lungi!
Noua colectie de bijuterii de lux: revin in trend cerceii lungi!

O bijuterie e mai mult decat un accesoriu de moda si semnifica intotdeauna mult mai mult decat maiestria si migala de a incrusta pietre pretioase in aur. Bijuteriile sunt, in sine, o veritabila declaratie de dragoste!

Bijuteriile de lux nu sunt chiar pentru toata lumea… Nu sunt multi care isi permit sa dea sute de euro pentru o pereche de cercei, fie ei si incrustati cu safire si diamante.

In aceasta noua colectie de bijuterii, au revenit la moda cerceii lungi. Se poarta, iarasi, cerceii finuti, cu multe pietricele pretioase si frumos sclipitoare, care incadreaza atat de bine fata.

Fred, De Beers, Cartier, Chaumet, Boucheron, Dior, Chanel si Adler sunt numai cateva nume din industria bijuteriilor de lux care promoveaza acest trend.

Combinatiile alese de bijutieri sunt pur si simplu uimitoare: modele spectaculoase, taieturi senzationale, stralucire care iti taie respiratia si amestec de modern si eleganta clasica!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân