Nicoleta Nucă va petrece Crăciunul departe de familie. Preparatele de care nu se desparte

Nicoleta Nucă va rămâne în România şi va petrece, pentru prima oară, sărbătorile departe de Chişinău şi de familia ei. Ea va avea mai multe concerte în această perioadă, iar Crăciunul şi Revelionul o vor prinde pe scenă sau pe drumuri.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Nicoleta Nucă va petrece Crăciunul departe de familie. Preparatele de care nu se desparte

Nicoleta Nucă va rămâne în România şi va petrece, pentru prima oară, sărbătorile departe de Chişinău şi de familia ei. Ea va avea mai multe concerte în această perioadă, iar Crăciunul şi Revelionul o vor prinde pe scenă sau pe drumuri spre diverse locuri, unde îi va încânta pe oamenii care vor veni să o vadă şi să o asculte. 

Deşi în acest an cel mai mult îi va lipsi familia, cel mai probabil se vor reuni cu toţii după sărbători. Până atunci, ea îşi aminteşte cu drag Crăciunul copilăriei, cu cadouri, cu surprizele făcute mamei, dar spune că a crescut cu ideea că amintirile frumoase le creezi tot timpul şi că există momente şi în afara perioadelor festive când eşti împreună cu ai tăi şi te bucuri din plin de prezenţa lor. „Eu şi familia mea n-am făcut niciodată din Crăciun sau orice altă sărbătoare ceva de importanţă vitală. Amintirile frumoase şi dragi trebuie să existe constant, nu doar de sărbători”, spune Nicoleta.

În privinţa meniului de Crăciun, artista declară că nu va duce dorul produselor tradiţionale, mai ales de când a devenit vegetariană, pentru că nici în perioada în care consuma carne nu mânca preparate de porc.

„Cred că voi avea o varietate largă de bucate vegetariene sau cu peşte. Chiar şi atunci când mâncam carne, cea de porc nu exista în alimentaţia mea, aşa că nu-mi va fi dor de o mare parte din bucatele tradiţionale de Crăciun. În plus, sunt extrem de împăcată cu alegerea pe care am făcut-o în privinţa aceasta”, încheie artista.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Simona TUDORACHE
Simona Tudorache este jurnalist şi redactor al site-ului "Ce se întâmplă, doctore?", având în portofoliu articole şi interviuri cu medici, nutriţionişti şi specialişti în activitate fizică. De asemenea, Simona Tudorache este preocupată şi de zona de lifestyle sănătos, intervievând vedete ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: