Morcovul – remediu impotriva hipertensiunii

Medicii nutritionisti spun ca morcovii au un continut nutritiv complex, asigurand astfel organismului uman necesarul de enzime, vitamine si minerale.
Morcovul – remediu impotriva hipertensiunii
Morcovul - remediu impotriva hipertensiunii

Medicii nutritionisti spun
ca morcovii au un continut nutritiv complex, asigurand astfel
organismului uman necesarul de enzime, vitamine si
minerale.

Nutritionistul Mihaela Bilic recomanda sa mancam morcov in stare
naturala, deoarece fiert sau sub forma de suc are un indice
glicemic ridicat.

„Morcovul crud este un carbohidrat complex, bogat in fibre, cu un
indice glicemic scazut, calitati care se pierd odata cu prepararea
lui”, spune dr. Bilic.

In plus, specialistii completeaza ca la fiecare 100 de grame de
morcov consumat organismul uman primeste 7,6 grame de carbohidrati,
0,6 grame de proteine, 0,3 grame de grasime, 30 miligrame de calciu
si 0,6 miligrame de fier.

Afla mai multe despre beneficiile morcovului pe www.gandul.info