Mierea naturala vindeca arsurile de pe corp

Mierea naturala vindeca arsurile de pe corp mult mai repede decat alte produse destinate acestor tipuri de rani, sustin cercetatorii din Noua Zeelanda.
  • Publicat:
Mierea naturala vindeca arsurile de pe corp
Mierea naturala vindeca arsurile de pe corp

Mierea naturala vindeca arsurile de pe corp mult mai repede decat alte produse destinate acestor tipuri de rani, sustin cercetatorii din Noua Zeelanda. Specialistii au facut un studiu pe un esantion de peste 2.500 de persoane, care aveau grade diferite de arsuri.

Specialistii au descoperit ca mierea naturala reduce mult mai bine cicatricile lasate de o arsura si intr-un timp mult mai scurt. „Tratam aceste rezultate cu precautie, dar se pare ca mierea ajuta intr-un mod accelerat la vindecarea ranilor rezultate din arsuri”, sustine dr. Andrew Jull, coordonatorul studiului.

Specialistii mai precizeaza ca mierea este folosita inca din antichitate la tratarea taieturilor. Desi produsele albinelor au dat rezultate benefice si in cazul arsurilor, cercetatorii nu au putut spune care compus al mierii ajuta la refacerea pielii intr-un timp destul de scurt.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân