Medic vaccinat împotriva COVID-19: „Voi continua să port masca. Mai sunt milioane de vaccinuri de făcut. Să nu irosim niciunul!

Un medic vaccinat împotriva COVID-19 povestește experiența sa și transmite un îndemn la respectarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului.
  • Publicat:
Medic vaccinat împotriva COVID-19: „Voi continua să port masca. Mai sunt milioane de vaccinuri de făcut. Să nu irosim niciunul!
Dr. Abdu Sharkawy, specialist în Boli infecţioase

Îl mai țineți minte pe medicul Abdu Sharkawy, specialist în boli infecţioase în Toronto, care spunea în luna martie că trebuie „să fim uniţi în această provocare, să arătăm compasiune faţă de ceilalţi, să fim răbdători şi, mai presus de toate, să căutăm mereu adevărul, să analizăm faptele şi să ne informăm din surse corecte, să nu mai dăm atenţie speculaţiilor şi mesajelor catastrofice”?

Medicul infecționist a revenit cu un nou mesaj încurajator pentru populație: „Mă simt ca și cum aș fi câștigat la loterie. La loteria vaccinului!”, a spus el după ce a fost vaccinat cu serul Pfizer & BioNTech zilele trecute.

De asemenea, medicul transmite un îndemn la respectarea în continuare a măsurilor de protecție împotriva COVID-19.

Medic vaccinat împotriva COVID-19. Mesajul integral al dr. Abdu Sharkawy

Azi mă simt ca și cum aș fi câștigat la loterie. La loteria vaccinului! Mă simt incredibil de binecuvântat și norocos că am fost vaccinat împotriva COVID-19. A fost o experiență groaznică și astăzi simt că am căpătat un nou sens, mă simt ca și cum aș fi renăscut. Eu, pacienții mei, familia mea vor fi mai bine protejați de acum înainte. Sunt euforic, mă simt ușurat și incredibil de recunoscător științei și lucrurilor uimitoare pe care cercetătorii le-au realizat în aceste luni pentru ca noi să fim sănătoși. Sunt convins că vom învinge în lupta cu acest virus. Voi continua să port masca, să păstrez distanța, să stau acasă și să limitez întâlnirile care nu sunt necesare pe cât posibil, până când vom reuși să ne imunizăm într-un număr cât mai mare. Nu voi lăsa garda jos niciun moment până când pandemia nu se va încheia. Mai avem mult de lucru, mai sunt milioane de vaccinuri de făcut. Să nu irosim niciunul!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân