Mărţişor pentru ureche – testează-ţi gratuit auzul!

Studiile relevă faptul că procentul de femei care dezvoltă probleme de auz este în creştere, această afecţiune fiind una din cele mai neglijate probleme de sănătate la ora actuală.
  • Publicat:
Mărţişor pentru ureche - testează-ţi gratuit auzul!

Procentul de femei care dezvoltă probleme de auz este în creştere, potrivit specialiştilor din domeniu, această afecţiune fiind una din cele mai neglijate probleme de sănătate la ora actuală. În mod surprinzător, marea majoritate a medicilor generalişti nu îşi întreabă pacienţii la controalele de rutină dacă au probleme de auz, în ciuda faptului că un auz sănătos este esenţial pentru a putea înţelege recomandările medicale.

Mai mult, femeile „în special cele tinere” sunt reticente când este vorba de a se trata pentru pierderea auzului, fapt ce le face predispuse la depresii şi alte probleme emoţionale, care pot avea un impact negativ asupra calităţii vieţii. Iniţiativa „Martisor pentru ureche” are ca obiectiv ajutarea acestora să urmeze paşii necesari, pentru a-şi îmbunătăţi starea fizică şi mentală, şi să reducă riscurile de apariţie a bolilor specifice.  
 
Campania „Martisor pentru ureche”, de testare gratuită a auzului, va avea loc în următoarele centre teritoriale ale Clinicii Audio-Optica: Bucureşti, Braşov, Buzău, Bacău, Iaşi, Craiova, Deva, Cluj, Slatina şi Ploieşti. Deoarece numărul de solicitări poate fi mai mare decât capacitatea cabinetelor, toţi cei interesaţi sunt rugaţi să se programeze la numărul de telefon: 021-305.72.51.
 
Testarea gratuită se va face în cabinete dotate cu aparatură de ultimă generaţie, iar examinarea va consta într-o serie de investigaţii precum: audiograma tonală, audiograma vocală etc. Vizitatoarele vor beneficia inclusiv de interpretarea rezultatelor, primind cea mai eficientă soluţie pentru rezolvarea problemelor lor.

Citeşte şi: Hipoacuzia, pierderea graduală a auzului. Tu în ce stadiu eşti?

Foto: iStock

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân