Mark Zuckerberg a devenit tată

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a devenit tată, după ce soţia lui, doctorul Priscilla Chan, a născut o fetiţă, care a primit numele Max, notează Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Mark Zuckerberg a devenit tată

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a devenit tată, după ce soţia lui, doctorul Priscilla Chan, a născut o fetiţă, care a primit numele Max, notează Mediafax

Acesta este primul copil al lui Mark Zuckerberg şi al soţiei sale, Priscilla.

Mark Zuckerberg a mai spus că, pentru naşterea fiicei sale, el şi Priscilla au scris o scrisoare despre lumea în care speră ca Max să crească. El a mai spus că Facebook şi-a luat angajamentul de a ajuta la crearea acestei lumi pentru toţi copiii.

„Vom da 99% din acţiunile noastre la Facebook – a căror valoare se ridică în prezent la aproximativ 45 de miliarde de dolari – pentru ca în timpul vieţii noastre şi împreună cu mulţi alţii să îmbunătăţim această lume pentru generaţia viitoare”, a mai afirmat Mark Zuckerberg.

De asemenea, Mark Zuckerberg le-a mulţumit utilizatorilor reţelei de socializare Facebook pentru toată dragostea lor şi pentru sprijinul acordat în perioada în care soţia sa a fost însărcinată.

„Ne-aţi dat speranţă că împreună putem construi această lume pentru Max şi pentru toţi copiii”, a mai spus Mark Zuckerberg.

La mesajul scris pe contul său de Facebook, Mark Zuckerberg a ataşat şi scrisoarea adresată fiicei sale.

Aproape 200.000 de utilizatori ai platformei Facebook au dat „like” la mesajul lui Mark Zuckerberg privind naşterea fiicei sale, în mai puţin de o oră de la publicarea acestuia. De asemenea, mesajul acestuia a fost distribuit de aproape 15.000 de ori în acelaşi interval.

Mark Zuckerberg este în prezent unul dintre cei mai tineri şi de succes oameni de afaceri din lume, având o avere estimată de Forbes la 46,8 miliarde de dolari.

Facebook este cea mai mare reţea de socializare din lume, având 1,49 de miliarde de utilizatori activi în fiecare lună.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”