Marie Ollie pe scena Bucharest Bridal Fashion Show 2016

Bucharest Bridal Fashion Show este locul în care vor fi prezentate colecţiile de rochii de mireasă semnate de nume marcante din domeniu.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Marie Ollie pe scena Bucharest Bridal Fashion Show 2016

Bucharest Bridal Fashion Show este locul în care vor fi prezentate colecţiile de rochii de mireasă semnate de nume marcante din domeniu. Conceput ca o sursă de inspiraţie pentru viitoarele mirese, Bucharest Bridal Fashion Show îşi propune să aducă şi în România atmosfera rafinată a evenimentelor de acest tip organizate în Barcelona, Londra şi New York. 

La început de 2016 Marie Ollie se află pe lista celor mai importante case de modă din România în cadrul Bucharest Bridal Fashion Show 2016. După succesul atins cu Marriage „extravaganzaˮ în 2015, Arthur Dinu, creativul Marie Ollie, ne surprinde şi anul acesta cu o colecţie de rochii de mireasă la fel de speciale. 

„Miresele timpurilor noastre pun din ce în ce mai mult accent pe comoditate. Preferintele lor se îndreaptă spre rochii uşoare şi comode ce aduc mai mult cu nişte rochii de seară mai spectaculoase, în detrimentul rochiilor voluminoase şi grele!”– declară Arthur Dinu, designerul Marie Ollie.

Colecţiile prezentate pe podiumul primei ediţii a acestui eveniment sunt semnate de Agnes Toma, Marie Ollie, Natalia Vasiliev, Bien Savvy, Eli Laslean, Otilia Brăiloiu, Athena Philip şi Nicole Enea. Directorul artistic al evenimentului este Alin Gălăţescu.

Prezentarea de modă semnată Marie Ollie va avea loc Sâmbătă 16 Ianuarie ora 19.00 la JW Marriott Grand Hotel – Salon D Grand Ballrooom.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”