Mariah Carey a primit o stea pe Walk of Fame

Cântăreaţa americană Mariah Carey a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, în cadrul unei ceremonii care a avut loc miercuri la Los Angeles, informează billboard.com, citat de Mediafax.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Mariah Carey a primit o stea pe Walk of Fame

Cântăreaţa americană Mariah Carey a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, în cadrul unei ceremonii care a avut loc miercuri la Los Angeles, informează billboard.com, citat de Mediafax. 

Steaua dedicată artistei americane, cea de 2.556-a de pe Aleea Celebrităţilor din Hollywood, se află la intersecţia dintre Hollywood Boulevard şi Argyle Avenue, pe trotuarul din faţa W Hotel. Pe faţada Teatrului Pantages, aflat vizavi, a fost afişat următorul mesaj: „O stea pentru o stea! Felicitări, Mariah Carey!”.

Numeroşi fani au fost prezenţi la ceremonia de miercuri. La eveniment a participat şi L.A. Reid, CEO-ul casei de discuri Epic Records, care a spus că discursul său introductiv va fi „o scrisoare de dragoste” către artistul lui preferat. Cineastul Lee Daniels, care a colaborat cu Mariah Carey la filmul „Precious: După romanul «Push» de Sapphire”, s-a referit la artistă cu apelative precum „buna mea prietenă” şi „Regina”, confirmând apoi o afirmaţie făcută şi de L.A. Reid, potrivit căruia celebra cântăreaţă „nu spune niciodată ceva rău despre oameni”. Apoi, regizorul american a lăsat să se înţeleagă că Mariah Carey va juca în următorul sezon al serialului TV pe care îl regizează, „Empire”.

Stephen Hill, directorul de programe al televiziunii BET, a adus la rândul său un tribut artistei americane, după care a urmat la microfon regizorul Brett Ratner, care a regizat nouă dintre videoclipurile vedetei. „E o artistă unică, care a emoţionat oamenii din lumea întreagă. Zilele noastre de naştere sunt despărţite doar de o zi. O consider ca pe o soră – aşadar, tabloidelor, lăsaţi-ne în pace. Ştirile voastre nu sunt adevărate”, a spus Ratner.

Apoi, Mariah Carey, purtând o rochie neagră, lungă şi fără mâneci, a captat întreaga atenţie şi a susţinut un scurt discurs de mulţumire, la care au asistat şi copiii ei, gemenii Monroe şi Moroccan. Vedeta a mulţumit, de asemenea, fanilor şi invitaţilor prezenţi la eveniment. „Dumnezeule, e atât de copleşitor şi de emoţionant. Mă faceţi să plâng. Această stea reprezintă o mare onoare şi un vis devenit realitate”, a spus vedeta americană.

Ceremonia, care a durat aproximativ 40 de minute, a fost urmată de un dineu de gală, organizat la Hollywood Roosevelt Hotel.

Mariah Carey – care deţine 18 piese ce au ajuns pe primul loc în topul american, mai mult decât oricare alt artist solo – susţine în această perioadă un turneu în rezidenţă la Las Vegas şi a spus că această serie de show-uri au împiedicat-o să lucreze la cel de-al 15-lea album de studio din carieră.

De asemenea, Mariah Carey a spus că este foarte posibil să se îndrepte din nou către cinematografie după încheierea turneului din Las Vegas. Ea s-a remarcat deja în filme precum „Strălucire/ Glitter” (2011) şi „Precious: După romanul «Push» de Sapphire” (2009).

Mariah Carey şi-a lansat cariera în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost şi soţ timp de patru ani, fiind recunoscută pentru vocea sa care atinge cinci octave. A lansat 14 albume de studio şi a jucat în mai multe filme.

Mariah Carey, câştigătoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul în anii ’90, prin lansarea unui album care îi poartă numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântăreaţă în Statele Unite ale Americii în anii ’90, iar albumele ei s-au vândut în peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când a rupt legătura cu casa de discuri Columbia Records.

Artista, considerată una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul „The Emancipation of Mimi”, care a avut un imens succes. Albumul ei „E=MC2”, lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite şi i-a oferit artistei americane şansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, datorită piesei „Touch My Body”. Cu această piesă, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley şi a urcat pe a doua poziţie în clasamentul artiştilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decenii. Prima poziţie a acestui clasament este ocupată de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Anul trecut, Mariah Carey a susţinut un nou turneu mondial, prin care artista americană şi-a promovat cel mai recent album de studio, „Me. I Am Mariah…The Elusive Chanteuse”, lansat pe piaţă în mai 2014.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Ingrijire pentru par cu uleiuri pretioase
Ingrijire pentru par cu uleiuri pretioase
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân