Madonna, prea „catolica” pentru a-si insela sotul

  • Publicat:
  • Actualizat:
Madonna, prea
Madonna, prea "catolica" pentru a-si insela sotul

Madonna este prea "catolica" pentru a-l insela pe sotul sau, regizorul britanic Guy Ritchie, potrivit fratelui cantaretei americane, Christopher Ciccone, care spune ca zvonurile despre o posibila legatura a starului cu jucatorul de baseball Alex Rodriguez nu sunt adevarate.

"In ciuda tuturor lucrurilor, ea ramane o mica credincioasa catolica", prin nastere si educatie, a declarat Christopher Ciccone pentru postul de televiziune ABC. Acesta a mai spus ca este "prea putin probabil" ca Madonna, in varsta de 49 de ani, sa fi distrus mariajul jucatorului de baseball. "Mi se pare absurd", a spus acesta, recunoscand, totusi, ca Rodriguez "ar fi genul ei".

Un material aparut saptamana trecuta in revista People informa ca sotia lui Alex Rodriguez, Cynthia, l-a parasit pe jucatorul de baseball din cauza presupusei relatii pe care acesta o are cu Madonna.
Ciccone, care este certat cu sora sa, este de parere ca starul si sportivul s-au apropiat datorita interesului comun pentru Kabbalah, un cult mistic derivat din iudaism, promovat intens de celebritati precum Madonna sau Victoria Beckham. Pasiunea Madonnei pentru acest cult este atat de intensa incat chiar a incercat sa-si santajeze fratele pentru a-l face sa se converteasca, a spus acesta.
"Cred ca va face ceea ce este mai bine pentru familia si copiii sai si ceea ce este mai bine pentru a-si salva casnicia – ea nu este genul sa-si paraseasca sotul", a mai spus fratele starului.

Pe 7 iulie, Madonna a dezmintit, printr-un comunicat, speculatiile cu privire la o legatura cu Alex Rodriguez.
Intr-o carte care va aparea marti, in Statele Unite, intitulata "Viata cu sora mea, Madonna", Ciccone, care a fost dansator in trupa starului, spune ca relatia cu sora sa a fost atat de apropiata la un moment dat incat "traiau ca intr-o casnicie".
"Nu sunt multi frati care ajung in genunchi in vestiarul surorii, stergand transpiratia de pe corpul ei nud, este o situatie bizara", a povestit acesta pentru postul ABC.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân