Lucruri care distrug o relatie

Dusmanii care bat la poarta unei relatii implinite sunt numerosi, dar pe cativa dintre ei nu ar trebui sa-i gazduim niciodata in cuibusorul nostru de nebunii.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Lucruri care distrug o relatie
Lucruri care distrug o relatie

V-ati vazut, v-ati placut, dar dupa acest moment lucrurile pot lua doua directii: fie veti construi o relatie frumoasa, de care va veti aminti cu drag orice s-ar intampla, fie va veti chinui reciproc intr-o legatura care nu doar ca nu va aduce nici un castig, dar va si stirbeste din personalitate. Dusmanii care bat la poarta unei relatii implinite sunt numerosi, dar pe cativa dintre ei nu ar trebui sa-i gazduim niciodata in cuibusorul nostru de nebunii.

1. Gelozia
E poate motivul cel mai des pentru care se cearta cuplurile. Cand unul dintre parteneri este sceptic cu privire la unele flirturi care au loc in prezent mai e cum mai e, dar lucrurile se complica foarte mult pentru relatie atunci cand reprosurile vizeaza trecutul.

2. Lipsa comunicarii
Ori de cate ori te nemultumeste ceva, mergi pe calea cea mai scurta: stai imbufnata. Iti imaginezi ca Fat-Frumosul de langa tine, lipsit insa de cal alb, e dotat cu ceva mult mai de pret: cititorul de ganduri.

 

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Urgențe medicale în sezonul cald 🔴CSID LIVE
Urgențe medicale în sezonul cald 🔴CSID LIVE
Bărbații cu voce groasă sunt mai norocoși în dragoste, spun studiile
Bărbații cu voce groasă sunt mai norocoși în dragoste, spun studiile