Lora şi Răzvan Fodor în celebra animaţie Legendele din Oz

In noul filmul de animaţie "Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy" reintalnim doua voci cunoscute: Lora, celebra cântăreaţă şi jurată de la Next Star care va putea fi auzită în rolul Dorothy si Răzvan Fodor care este comandantul Bezea.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Lora şi Răzvan Fodor în celebra animaţie Legendele din Oz

Filmul de animaţie „Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy”, de Dan St. Pierre şi Will Finn, va avea premiera pe 23 mai pe marile ecrane din Bucureşti şi din ţară, informează distribuitorul, MediaPro Distribution.

Lora, celebra cântăreaţă şi jurată de la Next Star retrăieşte încă o dată bucuria de a fi copil, pentru că aceasta a avut ocrazia de a dubla un personaj animat, şi va putea fi auzită în celebra animaţie Legendele din Oz.
Personajul Dorothy din filmul nostru este o fată modernă, iar Lora îi oferă inocenţă, virtute şi sinceritate, reuşind să aducă personajul dincolo de curcubeu, direct în inimile celor care o privesc.

Aflat la debutul său ca protagonist într-un proiect de animaţie pe marile ecrane, Răzvan Fodor este Comandantul Bezea în noua aventură plină de farmec şi culoare Legendele din Oz.

Am fost foarte încântată când am primit această propunere, Vrăjitorul din Oz este una dintre poveştile mele preferate din toate timpurile, de când sunt copil. Îmi place că animaţia este foarte bine realizată, mi-a plăcut la nebunie coloana sonoră şi faptul că am avut ocazia să şi cânt. Cântecele au fost adaptate superb, ţi se face pielea de găină când le asculţi, au un text şi o linie melodică superbe. Felicit întreaga echipă care a lucrat la transpunerea lor în limba română, sunt extraordinar de talentaţi toţi. Abia aştept să vizionez filmul! mărturisea Lora.

Comandantul Bezea este un personaj foarte haios, iar experienţa de a-l dubla a fost una foarte frumoasă. Am mai făcut o singură dată un rol extrem de mic într-o animaţie, dar nu se compară. Marea provocare a fost să sincronizez mişcarea gurii cu cea a personajului care vorbea în engleză. Ca tată da fată sunt la curent cu toate desenele animate şi îi admir mult pe aceşti oameni care dublează. Este o treabă foarte grea atât pentru actori, cât şi pentru cei din studio care înregistrează. În plus, personajul meu mai şi cântă, iar eu sper să mă fi ridicat la înălţimea interpretării originale. Abia aştept să văd filmul alături de familie şi sunt extrem de curios dacă mă va recunoaşte fiica mea. În animaţie, am o voce schimbată, cam ca atunci când mă joc cu ea, declară Răzvan Fodor despre experienţa din studioul de dublaj al animaţiei Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy.

Dorothy este o fată simplă, celebră pentru talentul său de a goni vrăjitoarele şi de a salva tărâmul lui Oz. Atunci când prietenii au nevoie de ea, Dorothy le vine numaidecât în ajutor, alături de bunul ei câine şi prieten, Toto. Extrem de curajoasă, ea înfruntă cu multă determinare toate provocările care îi ies în cale.

La scurt timp după ce se întoarce în Kansas, Dorothy află că Oz este din nou în pericol, iar locuitorii tărâmului magic au nevoie de ajutorul ei. Din nou alături de vechii şi simpaticii ei prieteni – Sperietoarea, Leul şi Omul de Tinichea – Dorothy trebuie să îl înfrunte de această dată pe maleficul Jester. Acesta a pus stăpânire pe Oz, a luat drept prizonieri toţi conducătorii îndrăgitei regiuni, şi printr-o vrajă, a adus întunericul peste tot teritoriul.

Un film distribuit de MediaPro Distribution, „Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy” are premiera pe 23 mai, în cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanţa, Tulcea şi Braşov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Sun Plaza, Timişoara, Târgu-Mureş, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu-Mureş), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploieşti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu-Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Oneşti), Cortina (Oradea), Cinema Glendale (Bucureşti), Cinema Twins (Ploieşti), Cine Grand (Botoşani), Cinema Ostroveni (Ostroveni), Cinema Dacia (Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Line Cinema (Râmnicu Vâlcea), Centrul Cultural Călăraşi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Putem muri de inimă rea?
Putem muri de inimă rea?
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”