LANSARE. Gândul.ro intră pe segmentul emisiunilor economice premium cu Gândul Financiar

  • Publicat:
LANSARE. Gândul.ro intră pe segmentul emisiunilor economice premium cu Gândul Financiar

Grupul de presă Gândul anunță lansarea emisiunii Gândul Financiar, realizată și prezentată de Mihaela Pântea, Senior Editor Coordonator al secțiunii Gândul Financiar, jurnalist cu o carieră de peste 20 de ani în presa economică și financiar-bancară, realizată în publicații premium și mari trusturi media din România.

Emisiunea săptămânală va fi difuzată pe platforma Gândul (gandul.ro), pe pagina de Facebook și, de asemenea, pe canalul YouTube al publicației, în fiecare joi, la ora 19.00 și redifuzată vinerea, de la ora 10.00.

„Gândul Financiar face parte din noul proiect media al platformei online Gândul, ambițios dar perfect realizabil, prin care vom dezvolta conținutul original al secțiunii Financiar, scris și video, cu articole și interviuri de actualitate, realizate de o echipă dedicată, formată din jurnaliști cu experiență”, a declarat Mihaela Pântea pentru Gândul Live.

Subiecte abordate în emisiunea Gândul Financiar

Principalele subiecte abordate în emisiunea săptămânală vor fi centrate pe trei direcții principale: Finanțe, Business și Digital, cu analize și interviuri cu cei mai avizați experți din banking, asigurări, investiții personale, credite, fiscalitate, dar și din mediul de afaceri și tehnologie, antreprenori și consultanți.

Gândul Financiar este a treia emisiune video pe care platforma online Gândul.ro o lansează în acest an, după Gândul Live și Gândul Green.

La începutul acestui an, în luna februarie, publicația online a trecut printr-o schimbare radicală, atât ca design și platformă-suport, cât și ca denumire a domeniului, trecând de la gandul.info la gandul.ro. Investițiilor în schimbările de formă, suport digital, echipamente și studioul TV li s-au adăugat investiții în echipa de jurnaliști, în ideea creșterii calității conținutului.

Echipa gandul.ro s-a mărit și s-a concentrat atât pe conținutul editorial, cât și pe zona de content video, prin emisiunea Gândul LIVE moderată de Emma Zeicescu, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 11.30.

De asemenea, începând cu luna septembrie, publicația gandul.ro a lansat și emisiunea Gândul Green, prezentată de Dan Vardie și difuzată în fiecare miercuri de la ora 21.00 (în reluare joi de la ora 10.00) pe site-ul www.gandul.ro și pe canalele de socializare ale publicației.

Publicația online gandul.ro a crescut constant de la începutul anului 2020, având lunar peste două milioane de cititori unici și peste 8 milioane de afișări.

Grupul Gândul este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro și raziculacrimi.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Stereotaxia în metastazele cerebrale: „E indicată la pacienții cu un număr limitat de metastaze”