Katy Perry a născut! Ce nume inedit a ales alături de Orlando Bloom pentru fetiţa lor

Katy Perry a devenit mamă pentru prima oară!
  • Publicat:
  • Actualizat:
Momentul mult aşteptat de fanii cuplului Katy Perry şi Orlando Bloom s-a întâmplat! Artista în vârstă de 35 de ani a adus pe lume primul ei copil, iar proaspătul tătic, actorul Orlando Bloom, în vârstă de 43 de ani este cel care a dat vestea.

Ce nume au ales pentru fetiţa lor

Katy Perry şi Orlando Bloom au devenit părinţii unei fetiţe perfect sănătoase, pe care au numit-o Daisy Dove Bloom. Vestea a fost dată chiar de celebrul actor, după ce a postat o fotografie adorabilă cu cea mică, via UNICEF, organizaţie unde el şi logodnica sa sunt amabasadori.
 
“Suntem îmbătaţi de iubire şi entuziasmaţi de venirea pe lume a fiicei noastre. Dar ştim că suntem norocoşi şi nu toată lumea are parte de o naştere liniştită ca a noastră. În întreagă lume sunt probleme în domeniul medical şi la fiecare 11 secunde o mamă sau un nou născut îşi pierde viaţa, de multe ori din cauze care puteau fi preîntâmpinate. De când cu COVID-19, viaţa multor non născuţi este la mare risc din cauza lipsei accesului la apă, la săpun, la vaccinuri sau la medicamente care să prevină boala. Ca părinţi de nou născut, asta ne frânge inima şi empatizam acum mai mult că niciodată cu părinţii cu probleme”, au spus într-un comunicat Katy Perry şi Orlando Bloom.

Modul inedit prin care artista a anunţat că este însărcinată

Katy Perry şi Orlando Bloom s-au logodit în anul 2019, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, deşi relaţia lor a fost în atenţia presei după ce cuplul s-a separat pentru o perioadă. Vestea a venit odată cu lansarea unei noi piese unde, în videoclip, cântăreaţa apare purtând o rochie albă prin care deja burtica de gravidă este destul de vizibilă. De asemenea, vedeta a optat pentru o rochie cu accente florale, similară stilului abordat de Madonna.
 
”Sunt încântată, suntem încântaţi şi fericiţi. Este poate cel mai mare secret pe care a trebuit să-l ţin vreodată. M-am gândit să îl dezvălui în cel mai bun mod cu putinţă, printr-o piesă muzicală”, a declarat Katy Perry pentru publicţia Independent.
 
Actorul mai are un baiatel în vârstă de 9 ani cu modelul Miranda Kerr, fosta sa soţie.
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân