Jucăriile din meniurile fast-food, interzise!

Democratul Ben Kallos propune, de asemenea, ca aceste meniuri să conţină mai puţin de 600 de miligrame de sare, ca grăsimile să nu reprezinte mai mult de 35% din numărul total de calorii, iar zahărul să nu depăşească 10% din numărul de calorii.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Jucăriile din meniurile fast-food, interzise!

Un consilier municipal din New York a cerut joi, într-o încercare de a lupta contra obezităţii în rândul copiilor, interzicerea includerii de jucării în meniurile destinate micuţilor, din restaurantele fast-food, dacă mâncarea nu respectă anumite criterii nutriţionale.

Democratul Ben Kallos a introdus în dezbatere o propunere legislativă prin care doreşte interzicerea, în New York, a jucăriilor şi a altor cadouri incluse în meniurile ce depăşesc 500 de calorii, destinate copiilor.

Consilierul propune, de asemenea, ca aceste meniuri să conţină mai puţin de 600 de miligrame de sare, ca grăsimile să nu reprezinte mai mult de 35% din numărul total de calorii, iar zahărul să nu depăşească 10% din numărul de calorii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân