Jennifer Lawrence a pozat nud!

Jennifer Lawrence a pozat nud într-un pictorial din numărul pentru luna martie al revistei americane Vanity Fair, la cinci luni după ce mai multe fotografii intime ale actriţei au fost publicate ilegal pe internet de către piraţi informatici.
Jennifer Lawrence a pozat nud!

Jennifer Lawrence a pozat nud într-un pictorial din numărul pentru luna martie al revistei americane Vanity Fair, la cinci luni după ce mai multe fotografii intime ale actriţei au fost publicate ilegal pe internet de către piraţi informatici, potrivit contactmusic.com.

În acest pictorial, Jennifer Lawrence, în vârstă de 24 de ani, apare întinsă pe burtă, cu un şarpe boa încolăcit în jurul trupului.

Imaginea cu Jennifer Lawrence a fost publicată pe contul de pe reţeaua online Instagram al Vanity Fair, alături de comentariul: „Fata întâlneşte şarpele. Jennifer Lawrence, fotografiată de Patrick Demarchelier pentru Vanity Fair. Cumpăraţi numărul din martie 2015 pentru a vedea tot pictorialul”.

Ideea privind stilul şi decorul pictorialului a fost inspirată de şedinţa foto din 1981 realizată de Richard Avedon cu actriţa şi modelul german Nastassja Kinski, pentru revista Vogue.

Jennifer Lawrence a fost printre numeroasele vedete feminine de la Hollywood afectate de atacul informatic de la sfârşitul lunii august 2014, când piraţii informatici au accesat ilegal conturile iCloud (serviciu de stocare de date la distanţă, furnizat de Apple, n.r.) ale acestora şi au publicat pe internet fotografii intime.

Fotografiile personale ale lui Jennifer Lawrence au devenit subiect de presă pentru a doua oară, la câteva săptămâni mai târziu, când imagini în care actriţa apărea goală au fost publicate pe internet. Lawrence a numit atacul informatic, în cadrul unui interviu acordat Vanity Fair în noiembrie, „o infracţiune sexuală dezgustătoare”.

Atacul informatic prin care au fost publicate ilegal fotografii personale ale mai multor vedete este în continuare investigat de FBI. Printre vedetele afectate s-au aflat Kim Kardashian, Kirsten Dunst, Scarlett Johansson şi Rihanna.

Jennifer Lawrence Shrader, născută pe 15 august 1990, în Louisville, Kentucky, este una dintre actriţele americane tinere în ascensiune. La vârsta de 14 ani, Jennifer Lawrence a decis să urmeze o carieră în actorie şi şi-a convins părinţii să o ducă în New York pentru a găsi un agent de talente şi a absolvit liceul doi ani mai devreme pentru a începe o carieră în domeniu.

A avut roluri principale în „The Bill Engvall Show” şi în filme precum „Departe de câmpia în flăcări/ The Burning Plain” şi „Mâinile tatălui meu/ Winter’s Bone”, pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Jennifer Lawrence, care s-a remarcat şi în seria „Jocurile foamei/ The Hunger Games”, a primit premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia din filmul „Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook”, la cea de-a 85-a gală de decernare a acestor distincţii, în 2013.

Sursa> Mediafax

Cel mai nou articol Video: