Jartierele care previn iritaţiile din interiorul coapselor

Un nou produs-minune, destinat femeilor, a fost lansat, respective jartierele Bandelettes. Aceste piese de lenjerie intimă sunt foarte eficiente în cazul în care vă iritaţi foarte uşor în interiorul coapselor sau pur şi simplu vreţi să aveţi un look mai interesant.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Jartierele care previn iritaţiile din interiorul coapselor

Un nou produs-minune, destinat femeilor, a fost lansat, respective jartierele Bandelettes. Aceste piese de lenjerie intimă sunt foarte eficiente în cazul în care vă iritaţi foarte uşor  în interiorul coapselor sau pur şi simplu vreţi să aveţi un look mai interesant.

Jartierele sunt făcute dintr-un material elastic asemănător cu dantela şi se strâng pe picioare fără a crea probleme ulterioare. Ele pot fi purtate chiar şi sub rochii , fuste sau pantaloni scurţi.
O pereche de jertiere costă 12 euro şi pot fi comandate direct de pe site-ul official. Culorile variază de la crem, alb, negru etc., aşa că vi le puteţi asorta cu uşurinţă hainelor.

Reprezentanţii pieţei Statelor Unite afirmă că aceste jartere sunt o inovaţie practică şi fabuloasă destinată stopării problemelor comune despre care se vorbeşte foarte rar. Pentru a nu cădea de pe picior, jartierele au o bandă din silicon la ambele capete.

“Au dispărut acele zile de vară în care era aproape imposibil să porţi rochii sau fuste. Ca femeie, pot spune că multe dintre noi trebuie să se confrunte cu această problemă a iritaţiei din interiorul coapselor. Aceste jartiere se adresează tuturor femeilor care se confruntă zilnic cu această problemă. Credeţi sau nu, iritaţia din interiorul coapselor nu este deloc o problemă neobişnuită.
Iritaţiile nu sunt neapărat rezultatul excesului de grăsime din interiorul coapselor, ci poate fi cauzată  şi de unghiul mic dintre şolduri, coapse şi genunchi. Jartierele sunt o alternativă atractivă atât pentru vremea călduroasă, cât şi pentru cea puţin mai rece şi pot fi folosite indiferent de vârstă sau formacorpului”, spune Freola, reprezentantul brand-ului.

De la stilul casual, până la cel extravagant, jartierele se potrivesc de minune, sunt confortabile şi foarte usor de aplicat.

 


 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân