Invitaţi de seamă la Festivalul Brazilor de Crăciun din acest an!

Gala va fi prezentata, ca in fiecare an, de Andreea Raicu si de presedintele Salvati Copiii, Andi Moisescu. De-a lungul serii, lor li se vor alatura pe scena cei 6 membri ai trupei rock Sold Out, cu varste cuprinse intre 7 si 11 ani, dar si Monica Anghel si Cornel Ilie (Vunk), care vor sustine dueturi alaturi de Diana şi Ştefan.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Invitaţi de seamă la Festivalul Brazilor de Crăciun din acest an!

Joi, 4 decembrie, va avea loc  cea de-a 14-a editie a Festivalului Brazilor de Craciun, eveniment ce va avea loc in incinta complexului Stejarii Country Club (Strada Jandarmeriei, nr. 14), începând cu ora 19.

Gala va fi prezentata, ca in fiecare an, de Andreea Raicu si de presedintele Salvati Copiii, Andi Moisescu. De-a lungul serii, lor li se vor alatura pe scena cei 6 membri ai trupei rock Sold Out, cu varste cuprinse intre 7 si 11 ani, dar si Monica Anghel si Cornel Ilie (Vunk), care vor sustine dueturi alaturi de Diana şi Ştefan, doi copii extrem de talentati din Iasi, sprijiniti de organizatia noastra gratie fondurilor stranse in editiile anterioare ale Festivalului.

Peste 250 de invitati – oameni de afaceri, reprezentanti ai companiilor-sponsor sau persoane care s-au alaturat individual cauzei – vor lua parte la licitatia speciala a bradutilor de Craciun, creati special pentru acest prilej de unii dintre cei mai renumiti designeri autohtoni.

Fiecare dintre noi poate intinde o mana de ajutor micutilor ce, fara nicio vina, pasesc in viata cu stangul!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”