Întoarcerea la şcoală, începutul unei noi pasiuni pentru copilul tău

Balet sau street dance? Arte marţiale sau şah? În fiecare an, părinţii se confruntă cu multe întrebari în încercarea de a ghida cât mai bine activitatea extracuriculară a copilului lor.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Întoarcerea la şcoală, începutul unei noi pasiuni pentru copilul tău

Balet sau street dance?  Arte marţiale sau şah? În fiecare an, părinţii se confruntă cu multe întrebari în încercarea de a ghida cât mai bine activitatea extracuriculară a copilului lor. Băneasa Shopping City şi Feeria îi invită pe aceştia împreună cu copiii lor între 7 şi 16 septembrie să descopere cele mai interesante programe after-school.

Timp de zece zile, între 7 şi 16 septembrie, copiii se vor bucura de activităţi interactive desfăşurate în zone dedicate din  Băneasa Shopping City şi Feeria, în timp ce părinţii vor putea obţine de la cluburile participante toate informaţiile necesare dezvoltării unui program after-school complet şi pe placul copilului lor.

Una dintre surprizele pregătite pentru copii în perioada 13-16 septembrie este zona de echitaţie, amenajată în parcarea Băneasa Shopping City în colaborare cu reprezentanţii clubului Equestria (www.equestria.ro). Antrenorii îi vor ghida în universul de poveste al cailor, dezvăluindu-le pas cu pas experienţa echitaţiei

Tot în aer liber se va desfăşura şi prima lecţie de anul acesta, ţinută în weekendul 8-9 septembrie de Poliţia Română: învăţarea regulilor de circulaţie. Invitat special va fi cel mai îndragit poliţist, câinele Zorro pe care copiii îl vor putea urmări în acţiuni speciale alături de colegii săi. La final, băieţeii se vor imagina cu siguranţă în misiuni de apărare alături de simpaticul Zorro!

În interior, vizitatorii vor descoperi noi zone dedicate activităţilor extracuriculare:

Zona IQ, dedicată inteligenţei, va fi găzduită de Cristian Leana, specialistul în cubul Rubik care a uimit publicul la Românii au Talent, alături de reprezentanţii SpeedCubing (www.speedcubing.ro), singura comunitate a pasionaţilor de cub Rubik din ţara noastră. Aceştia vor face demonstraţii uimitoare, asigurând totodata şi îndrumarea micuţilor care vor să afle mai multe despre tehnicile de rezolvare.

Artele marţiale, recunoscute pentru disciplina pe care o impun, beneficiază de propriul spaţiu de desfăsurare. Reprezentanţii clubului Bushido Taekwando (www.bushido.ro) vor face show-uri demonstrative pentru cei prezenţi şi vor iniţia doritoritorii în primul curs de arte marţiale.

Pictură, origami si desen sunt activităţile pregătite cu atenţie de clubul Myka Kids în Art Zone.


În zona de dans, profesioniştii de la Moty Dance School îi aşteaptă pe toţi cei talentaţi pentru a descoperi stilul care li se potriveşte.  Street dance, vals, latino sunt doar câteva dintre dansurile ce vor putea fi explorate.  Pentru week-end Moty Dance School a pregătit show-uri demonstrative şi coregrafii speciale foarte uşor de învăţat.

• Micuţii cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani sunt aşteptaţi în Feeria în Zona de jocuri interactive. X şi 0 şi Bazele Ştiintei sunt doar câteva dintre activităţile pregătite pentru ei.

Programul special se va desfăşura în timpul săptămânii, în intervalul 18:00-20:00 şi în weekend între orele 13:00 şi 20:00, în toate zonele dedicate întoarcerii copiilor la şcoală.

Citeşte şi: V for Verde – târgul minţilor deschise

Poate ghiozdanul să afecteze coloana vertebrală a copiilor?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân