InStyle, ediţia de decembrie, acum la chioşcuri

Poţi găsi deja noul număr al revistei InStyle la chioşcuri!
  • Publicat:
  • Actualizat:
InStyle, ediţia de decembrie, acum la chioşcuri

Dana Rogoz, actriţa încă supranumită Abramburica de foarte multă lume, joacă într-o peliculă de Crăciun, Ho Ho Ho 2: O loterie de familie, şi trăieşte (în film) o poveste de dragoste cu Dragoş Bucur.

Despre asta – precum şi despre căsătorie, nuditate, colaborarea cu regizorul Terry Gilliam şi rolul lui Saturn în mersul lucrurilor, ne povesteşte chiar vedeta, în InStyle de decembrie.

Personajul meu, care se numeşte Irina, este voluntar într-un cămin de bătrâni, unde este internat tatăl lui Vlad, personajul interpretat de Dragoş Bucur. Astfel, între mine şi Dragoş, adică între Irina şi Vlad, se înfiripă o posibilă poveste de dragoste. M-am bucurat foarte tare când am auzit că vom fi parteneri. Vocile noastre au mai format un cuplu atunci când am dublat Povestea Jucăriilor 3; el era Ken, eu eram păpuşa Barbie. Am fost norocoasă să am un aşa partener de joc, cu o experienţă atât de bogată în industria filmului. Este un actor foarte bun şi am putut să mă sprijin pe el“, povesteşte Dana.

Învaţă, de la stiliştii noştri, ce ţinute să porţi pentru petrecerile de sărbători, în funcţie de locul în care mergi, sau care sunt machiajele festive pe care ar trebui să le asortezi.

Iar noul val de designeri de top ne-au lăsat să executăm o incursiune în garderobele şi colecţiile lor.

Află care sunt piesele lor preferate pentru acest sezon, ce îi inspiră şi cum abordează ei, vestimentar, party-ul de Revelion, din articolul „Analiză pe dressing”.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân