Inspira-te de la celebritati, pentru o coafura fabuloasa de Sarbatori!

E evident ca de Sarbatori nu te poti afisa cu aceeasi coafura de toate zilele, cu parul desprins neglijent, sau cu o coada de cal facuta pe graba!
  • Publicat:
Inspira-te de la celebritati, pentru o coafura fabuloasa de Sarbatori!
Inspira-te de la celebritati, pentru o coafura fabuloasa de Sarbatori!

E evident ca de Sarbatori nu te poti afisa cu aceeasi coafura de toate zilele, cu parul desprins neglijent, sau cu o coada de cal facuta pe graba! E nevoie de o coafura deosebita, care sa iti puna in valoare forma fetei si care sa te faca sa te simti sofisticata, stralucitoare, aproape ca o diva de la Hollywood!

Si de unde te poti inspira mai bine, decat din stilul celebritatilor? Daca doresti sa-ti prinzi parul intr-un coc elegant, nu trebuie decat sa urmaresti cu atentie felul in care si-au aranjat podoaba capilara Kelly Brook, Paris Hilton si Heidi Klum si apoi sa incerci sa iti prinzi si tu parul la fel!

Alicia Keys, Christina Aguilera si Sarah Michelle Gellar recomanda parul lasat liber pe spate, imblanzit cu putina spuma de par, in timp ce simpatica Mischa Barton pledeaza pentru parul accesorizat, in mod romantic, cu agrafe cu pene sau flori.

Cantareata Hillary Duff opteaza pentru o mesa prinsa la spate si pentru suvite lasate neglijent pe fata, pentru un look senzual si foarte sic.

Concluzia ar fi ca se poarta (iarasi!) buclele, care intotdeauna au fost unul dintre elementele de baza ale look-ului romantic, feminin. Daca ai bucle deja, esti o norocoasa! Daca nu, nu e nicio problema: in mai putin de jumatate de ora, poti deveni mandra posesoare a unor onduleuri de toata frumusetea!

Poti face asta prin mai multe metode: ori cu ajutorul unui set de bigudiuri, ori cu agrafe, ori folosind ondulatorul si un spray termo-protector.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân