Hotele combat poluarea

Ce putem face pentru a purifica aerul din case? Hota elimină cea mai mare parte a impurităţilor din aer, ajutând la menţinerea unei atmosfere curate în locuinţe.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Hotele combat poluarea

Fumul şi aburii ce rezultă în urma preparării alimentelor în bucătărie constituie “poluare de interior”, după cum ne avertizează specialiştii americani, într-un studiu publicat în revista Environmental Science & Technology.

Ce putem face pentru a purifica aerul din case? Tot ei vin şi cu soluţia: instalaţi-vă o hotă! Utilizată în mod frecvent, aceasta elimină cea mai mare parte a impurităţilor din aer, ajutând la menţinerea unei atmosfere curate în locuinţe.

 


Sursa: ediţia tipărită a revistei Ce se întâmplă, Doctore?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Cafeaua, excelentă pentru sănătate
Cafeaua, excelentă pentru sănătate
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: