Horia Brenciu: „Ofer poftă de viaţă pentru un 2014 împlinit”

"Fa ce-ti spune inima" si intra in noul an alaturi de cel mai in voga entertainer al momentului, Horia Brenciu, la Revelionul Biavati Events.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Horia Brenciu:

„Fa ce-ti spune inima” si intra in noul an alaturi de cel mai in voga entertainer al momentului, Horia Brenciu, la Revelionul Biavati Events.
Artistul va da tonul distractiei la superlativ in cadrul unui concert de zile mari, plin de viata, muzica buna si emotii pozitive, care vor umple inimile celor prezenti si se vor transforma in momente unice.

La Revelionul Biavati te vei simti ca un VIP, deoarece aceasta este locatia unde evenimentele de lux iau o noua dimensiune, lansand loc clipelor de neiutat, traite intr-un spatiu spatiu highclass, care respira eleganta.

Momentele de entertainment vor fi asezonate cu preparate rafinate, bauturi fine, un candy bar delicios si focurile de artificii, fara doar si poate elemente demne de un revelion de VIP, ce nu vor lipsi din cadrul Revelionului Biavati.

„Pentru toti cei care iubesc trairile intense am pregatit un spectacol inedit la Revelionul Biavati. Va dau intalnire in noaptea dintre ani, incepand cu orele 00:30 si vreau sa va cant si sa va incant, pentru ca asa veti intra in noul an, cu energie pozitiva si zambete pe fata. Vreau sa va ofer pofta de viata pentru a face din 2014 un an implinit din toate punctele de vedere”, ne-a marturisit Horia Brenciu.

Alaturi de Horia Brenciu, pe scena Biavati va urca si trupa Friends, iar mai apoi, atmosfera va fi antrenata de DJ Biavati.

Rezerva-ti un revelion exclusivist si vei avea ce povesti tot anul! Intra acum pe biavatievents.ro sau suna la numarul de telefon: 0730 333 435.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”