Globurile de Aur 2020: cele mai spectaculoase rochii purtate de femei şi bărbaţi

Cele mai spectaculoase apariţii de pe covorul roşu la Globurile de Aur 2020.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Globurile de Aur 2020: cele mai spectaculoase rochii purtate de femei şi bărbaţi
FOTO: profimediaimages.ro / Globurile de Aur 2020: cele mai spectaculoase rochii purtate de femei şi bărbaţi

Anul 2020 începe cu unul dintre cele mai importante evenimente de pe covorul roşu: Globurile de Aur. Şi, cu siguranţă apariţiile de la ceremonie nu ne-au dezamăgit deloc. Evenimentul a avut loc în Beverley Hills, Los Angeles, iar elita Hollywood-ului nu s-a lăsat deloc aşteptată. Numeroase ţinute impresionante şi bijuterii opulente au format un duo impecabil pe covorul roşu, iar vedetele noastre favorite ne-au încântat cu apariţiile lor. Vă rog, luaţi o ceaşcă de cafea sau o cană de ceai în timp ce savuraţi în detaliu cele mai spectaculoase rochii.

Kerry Washington. Kerry a fost una dintre celebrităţile de la care pur şi simplu nu-ţi poţi lua ochii. Artista a ales să poarte o ţinută destul de îndrăzneaţă, alcătuită dintr-un blazer super-chic semnat Altuzarra, alături de un ”ham” complet diferit faţă de ceea ce suntem obişnuiţi şi o fustă din mătase cu un şliţ adânc.

Gwyneth Paltrow. Nu multe persoane şi-ar permite să poarte o asemenea rochie transparentă, dar se pare că pentru Gwyneth este totul atât de uşor şi natural. Actriţa a ales să poarte o rochie Fendi din tulle în nuanţa cafelei cu lapte, alcătuită din mai multe layere.

Jennifer Lopez. Trebuie să recunoaştem că nu am văzut-o vreodată pe Jennifer Lopez să poarte vreo rochie disgraţioasă pe covorul roşu. De data aceasta, artista a optat pentru o creaţie vestimentară Valentino cu detalii supradimensionate şi în tonuri metalice. Jocul cromatic se potriveşte perfect, iar funda oversized din dreptul decolteului completează fabulos apariţia cântăreţei.

Galerie foto

vezi galeria
10 foto

Jodie Comer. Cunoscută pentru rolul său din Killing Eve, Jodie Comer a arătat spectaculoas într-o rochie silky verde, cu mâneci bufante inspirate din anii 80, creaţia vestimentară fiind realizatp de designerul Mary Katrantzou. Machiajul şi coafura au completat perfect look-ul, într-o manieră destul de simplă şi elegantă.

Reese Witherspoon. Una dintre cele mai cunoscute blondine de la Hollywood s-a afişat încă o dată într-o ţinută care o reprezintă: all white. Actriţa a ales să poarte o rochie albă creată de Roland Mouret, iar bijuteriile pe care le-a ales pentru a completa apariţia sunt de-a dreptul fabuloase.

Saoirse Ronan. Sclipitoare la propriu şi de-a dreptul impresionantă. Saoirse a purtat o rochie Celine, cu bretele spaghetti, cu ajutorul căreia a obţinut un look simplu şi elegant.

Taylor Swift. Taylor Swift a ales o abordare complet diferită. De data aceasta, artista ales să poarte o rochie cu imprimeu floral de la Etro, care aduce un contrast extrem de interesant: tonuri de albastru indigo, galben şi accente subtile verzi. Creaţia vestimentară s-a făcut remarcată nu doar prin imprimeul floral deosebit, ci şi prin decupajul de la spate, super sexy şi trena impresionantă.

Zoey Deutch. Iată o apariţie care iese complet în evidenţă printr-o nuanţă destul de îndrăzneaţă pe care nu ai cum să nu o remarci. Zoey Deutch a ales să poarte o salopetă de la Fendi în nuanţă galben canar, iar mânecile tip clopot, voluminoase, aduc un plus de prospeţime look-ului.

Billy Porter. Billy a demonstrat încă o dată că poarte arăta fabulos orice ar purta. De data aceasta, actorul a ales să poarte un costum alb semnat Alex Vinash, completat de o trenă dramatică, acoperită de pene. De asemenea, ţinuta a avut ca accente finale o pereche strălucitoare de cizme Jimmy Choo şi bijuterii de la Tiffany & Co.

FOTO: profimediaimages.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”