Genul de bărbat pe care o femeie l-ar alege oricând

Bărbaţii au un motiv în plus pentru a mânca sănatos. Femeile preferă să îşi împartă viaţa cu un bărbat care mănâncă multe fructe şi legume.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Genul de bărbat pe care o femeie l-ar alege oricând

Bărbaţii au un motiv în plus pentru a mânca sănătos. Femeile preferă să îşi împartă viaţa cu un bărbat care mănâncă multe fructe şi legume.

Potrivit unui studiu demarat de cercetătorii de la Departamentul de Psihologie al Universităţii Macquarie din Sydney, Australia, femeile adoră mirosul corporal al bărbaţilor care au o dietă bogată în fructe şi legume.

Bărbaţii care au participat la experiment au fost testaţi în privinţa cantităţii de fructe şi legume pe care o consumă. Ei avut instalat pe piele un aparat care detectează numărul de carotenoizi (pigmenţii de culoare roşie, galbenă sau portocalie care se găsesc în special în fructe şi legumele).

Bărbaţii au primit apoi tricouri curate şi au fost rugaţi să execute o serie de exerciţii. Lucrurile respective au ajuns apoi la femeile care participau la studii. Acestea au testat mirosurile şi au recunoscut că bărbaţii care consumă o cantitate mare de fructe şi legume emană un parfum plăcut, diferit de al celorlalţi.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Simona TUDORACHE
Simona Tudorache este jurnalist şi redactor al site-ului "Ce se întâmplă, doctore?", având în portofoliu articole şi interviuri cu medici, nutriţionişti şi specialişti în activitate fizică. De asemenea, Simona Tudorache este preocupată şi de zona de lifestyle sănătos, intervievând vedete ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân